sadece 50 gram altın mı benim babam gelinine abimin hanımı 1 5i 1 yerde damla pırlantalı altın gerdanlık ve 5 adana burması aldı Trakya a böyle Hakiki Trakyalı ama sonradan gelen değil
1
15 Yorumla
Soran
20 sa
Canım ben evli değilim. Evlensem bana da o kadar yapılacak onu demiyoruz. Bilip bilmeden küçümseme. Bu sadece doğum günüm için
Tebrik ederim. Bundan daha pahalısı olamaz babam bana en pahalı hediyeyi aldı demedin zaten. Ablan da çok mutlu olmuştur kesin. Ama bdn kendi mutluluğumu paylaştım sidik yarıştırma çocuk
3 kuruş aklın olsa bu ekonomik durumda bunları alamayacağımızı anlardın a güzelim babam 13 yıl önce öldü ablamlar evli durumları iyi ben 1 hastalığımdan dolayı evlenmedim bakalım ne zaman patlıycan diye fake atıyordum babaya selamlar
Doğudakiler ne işle meşgul oluyor hep merak etmişimdir. Kilo kilo altınlar paralar falan filan v. s. Millet uyuşturucu işleriyle uğraşıyor falan diyorlar.
Doğudaki değil batıda da pislik pisliktir. Batıda cinayet tecavüz hırsızlık yok mu sanki? Başkasını bilmem ama benin babam tırcı. Gece gündüz ekmek parası peşinde ve dişinden tırnağından arttırıp aldı. Ben istemedim. Gönlünden geçmiş sağolsun.
bizimkiler de okula gönderip hayat ve kişilik sahibi etti. görgü öğretti.
ve inanmazsın bunları yaparken dövmeden ve elektrik faturalarını ödeyerek yaptılar :D
0
19 Yorumla
Soran
20 sa
Canım herkes bir şeylere sallamış. Benimki de okula gitti okudum atandım. Dayak da yemedim bir jez. Siz doğuyu halen izlediğiniz dizilerden ibaret sanın :)
ben kızıma böyle görgüsüz bir takıyı hayatta almam. ben kızımın kendi ayakları üzerinde kendine istediğini alabilmesini sağlayacak desteği veririm her türlü. he bi de dövmem ve elektrik faturalarımı öderim :)
Babam bana o desteği de sağladı okuttu beni. Sayesinde atandım memurum. Urfa içib gayet güzel bir hediye. Babam istanbullu değil urfalı. Adam altın alacak tabi safir mi alacak
aynen knk memurum ama 50 gram nal gibi altınla caka satıorm. çok iyi okutmuş ayakların üstüne koymş seni. sonra da dio ki altın alacak safir mi alacak, safir dediğn cam lan :D yozlaşmış alt kültür.
Valla istediğini de söykesen bizim küştürümüzü değiştiremezsin biz böyle mutluyuz. Çok alfın çok mutluluk. Kitap da okuruz altın da takarız sen dert etme. Eniştem öğretmen. Hemşire olan ablama 500 bin tl başlık parası verdi mesela. Her şey okumak değil bu bizim kültürümğz tatlım
insanın değerini parayla biçmenin adına kültür koyup övünmenin sebebi ile bu altını burada gösteriş yapmanın sebebi aynı şey işte: görgüsüzlük. sen de istediğin kadar yaz ancak kendini açık edersin.
o kız iki yüzüğe evet demiyor canısı. sevdiği istediği için evleniyor, senin gibi paraya pula muhtaç değil gözü yok. o yüzden onlarla evleniyor insanlar zaten :D
Hiçbirimiz ölmedik valla bizim sülalede bir tane bile cinayet yok. Yine diyorum. Sen tv den izlediğin gibi yorumlamaya devam edebilirsin ama doğu böyle bir yer değil
evet hepsi kültürsüz, hepsi görgüsüz, havalara ateş açmalar, birbirlerine altın takmalar. bunlar doğadaki evrimleşmemiş maymun türlerinin davranışları, gürültülü olmak birbirine bolca hediye sunmak... düşünsen anlarsın ama canın sıkılır :) bok sevilip seviliyosn, sen alınıp satılıyosn. seni gelip istemeye yüzü olmayan adam senin sevgini beklemediğinden, sevgi parayla ölçülmez. çulsuz değilseniz görgüsüzsünüz. kesin ölmemişndr kesin doğu aslında çok medenidir kesin terör falan da yoktur di mi :D sat sat alıcı bulursun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sadece 50 gram altın mı benim babam gelinine abimin hanımı 1 5i 1 yerde damla pırlantalı altın gerdanlık ve 5 adana burması aldı Trakya a böyle Hakiki Trakyalı ama sonradan gelen değil
Canım ben evli değilim. Evlensem bana da o kadar yapılacak onu demiyoruz. Bilip bilmeden küçümseme. Bu sadece doğum günüm için
öyle mi benim babam küçük ablamın 2 haftaki önceki doğum gününde elmas kolye ve 3 taş pırlanta almıştı
Tebrik ederim. Bundan daha pahalısı olamaz babam bana en pahalı hediyeyi aldı demedin zaten. Ablan da çok mutlu olmuştur kesin. Ama bdn kendi mutluluğumu paylaştım sidik yarıştırma çocuk
Sjdhfh.
Ahahahshs.
3 kuruş aklın olsa bu ekonomik durumda bunları alamayacağımızı anlardın a güzelim babam 13 yıl önce öldü ablamlar evli durumları iyi ben 1 hastalığımdan dolayı evlenmedim bakalım ne zaman patlıycan diye fake atıyordum babaya selamlar
Sjsjssjsjsj. 😂
Hahahahsshs.
Anladım zaten mal. Hangi baba kızına pırlanta yüzük alır evleniyor mu kızıyla hayırdır. Senin de aklın olsaydı anlardın ironi yaptığımı
pırlanta yüzük sırf evlilik için mi alılır alyans mı bu
Bi abana lızıma almaz
Doğudakiler ne işle meşgul oluyor hep merak etmişimdir. Kilo kilo altınlar paralar falan filan v. s. Millet uyuşturucu işleriyle uğraşıyor falan diyorlar.
Doğudaki değil batıda da pislik pisliktir. Batıda cinayet tecavüz hırsızlık yok mu sanki?
Başkasını bilmem ama benin babam tırcı. Gece gündüz ekmek parası peşinde ve dişinden tırnağından arttırıp aldı. Ben istemedim. Gönlünden geçmiş sağolsun.
Doğu batı umrumda değil yahu. Doğu coğrafyası engebeli yer sonuçta. Fabrikalar da yok. E bu paralar altınlar ne koşullarla alınıyor?
Tarım çok para getiriyor. Geniş ovalar var. Engebeli değil her yeri. Hayvancılık var fabrikalar da var bayağı ihracat filan
Tamamdır.
Neyse hakaret etmeden bitirdi diyaloğu en azından, buna da şükür. Hayırlı işler bol tıraşlar.
en yakın zamanda koltukları değiştiriyorum doğulu eviyle ayni renk koltuklarımiz olamaz puhh Allah kahretmeye
Kıskançlık olarak yorumladım canım koltuk sana girsin🎀
uuuu büyük girdi cncmxnxbxbmzn
Şanslısın, babam hayatta olsaydı altına da gerek olmazdı.
Allah eksikliğini vermesin kardeşim. İnşallah en güzelleri senin olsun baban ın yokluğunu hissettirmeyecek kişiler girsin hayatına inşallah 🎀
Teşekkürler 😊
Model olarak asssssla benlik değil ama değer olarak bayıldım
Canım düğünlerde taktığımız için avam biraz. Yoksa ben de zarif tercih ederdim
Farketmez ya her türlü istemiceğim bir model 🙃 ama güle güle kullan güzel günlerde tak mutluluğun huzurun daim altınların bol olsun hayatım
bizimkiler de okula gönderip hayat ve kişilik sahibi etti. görgü öğretti.
ve inanmazsın bunları yaparken dövmeden ve elektrik faturalarını ödeyerek yaptılar :D
Canım herkes bir şeylere sallamış. Benimki de okula gitti okudum atandım. Dayak da yemedim bir jez. Siz doğuyu halen izlediğiniz dizilerden ibaret sanın :)
Faturamızı da çok şükür ödüyoruz her şeyimiz helal kazanç. Sen dert etme bizi kendine
kesin kesin, hepsi doğrudur :D
ama görgü kısmını kurcalamamanı takdir ettim, en azından bir konuda yalan söylemekten kaçınmışsın ahahah.
Her şeyim mükemmel gayet de görgülüyüm senin gibi kuduruo sallamıyorum kimseye
evet çok görgülüsün, babanın aldığı skk metal parçasını oooobobobm bono nö oldooo boook diye sallamıyosn milletin yüzüne :D
kuduran belli, zırla :D
Sefam olsun sen kızına alınca kızın evde saklasın tamam mı hiç çıkarmasın
ben kızıma böyle görgüsüz bir takıyı hayatta almam. ben kızımın kendi ayakları üzerinde kendine istediğini alabilmesini sağlayacak desteği veririm her türlü.
he bi de dövmem ve elektrik faturalarımı öderim :)
Babam bana o desteği de sağladı okuttu beni. Sayesinde atandım memurum. Urfa içib gayet güzel bir hediye. Babam istanbullu değil urfalı. Adam altın alacak tabi safir mi alacak
Defalarca söylesen dd umrumda değil. Babam beni hep el üstünde tuttu asla dönmedi ve her şeyimiz alın teri. 🎀
aynen knk memurum ama 50 gram nal gibi altınla caka satıorm. çok iyi okutmuş ayakların üstüne koymş seni. sonra da dio ki altın alacak safir mi alacak, safir dediğn cam lan :D yozlaşmış alt kültür.
Valla istediğini de söykesen bizim küştürümüzü değiştiremezsin biz böyle mutluyuz. Çok alfın çok mutluluk. Kitap da okuruz altın da takarız sen dert etme. Eniştem öğretmen. Hemşire olan ablama 500 bin tl başlık parası verdi mesela. Her şey okumak değil bu bizim kültürümğz tatlım
insanın değerini parayla biçmenin adına kültür koyup övünmenin sebebi ile bu altını burada gösteriş yapmanın sebebi aynı şey işte: görgüsüzlük. sen de istediğin kadar yaz ancak kendini açık edersin.
Siz iki yüzüğe evet diyen kızla evlenin düğün için 300. 400 gram altın yapmak size ağor gelir
o kız iki yüzüğe evet demiyor canısı. sevdiği istediği için evleniyor, senin gibi paraya pula muhtaç değil gözü yok. o yüzden onlarla evleniyor insanlar zaten :D
Evet kültür bu. Altın kültürü. Herkes alamaz da takmaz da. Bir aşiret düğününe bak hepsi dolu altın. Hepsi mi kültürsüz?
sen 500 altınla evlen sonra parçalarını dere kenarlarından toplarlar. sonuçta "kültürünüz" di mi :D
Biz de seviyoruz seviliyoruz beni seven adam diyorki ben bu altını sana takamazsam gelip istemeye yüzüm yok. Sevgi budur. Çulsuz değiliz
Hiçbirimiz ölmedik valla bizim sülalede bir tane bile cinayet yok. Yine diyorum. Sen tv den izlediğin gibi yorumlamaya devam edebilirsin ama doğu böyle bir yer değil
evet hepsi kültürsüz, hepsi görgüsüz, havalara ateş açmalar, birbirlerine altın takmalar. bunlar doğadaki evrimleşmemiş maymun türlerinin davranışları, gürültülü olmak birbirine bolca hediye sunmak... düşünsen anlarsın ama canın sıkılır :)
bok sevilip seviliyosn, sen alınıp satılıyosn. seni gelip istemeye yüzü olmayan adam senin sevgini beklemediğinden, sevgi parayla ölçülmez. çulsuz değilseniz görgüsüzsünüz.
kesin ölmemişndr kesin doğu aslında çok medenidir kesin terör falan da yoktur di mi :D sat sat alıcı bulursun.
Cidden ya Pandora yerine altın alıyorlar bizimkiler de
Ay evet. Ama en güzeli. Pandorayı napıcaz çocuk muyuz
Bende bu babadan istiyorum :). çok güzel güle güle kullan
Yınede doğulu olmak istemezdim kölelik go on
Babana söyle elektrik faturasını yatırsın amiga
Her şeyimiz helaldir sen merak etme amip
50 gramcık doğumgünü hediyesinden belli amiga
Kıskanma canım. Tanımadığın insanlara da iftira atma her şeyimiz alın teri.
Allah daha çok versin amiga ne diyelim
Kimi babalar var kral kimileri var hayirsizin teki yani benimki
Bunu hayatta boynuma takmam
Baban kaçakçı mı? Hak yiyen hırsız
Güzel günlerde kullan
Kaçak elektrik çeken Maho ağa
pandorayı tercih ederim
Bizde de böyle sevmiyorum ben
Yalnız onlar altın değil.
Hahahaha aynen
😂😂😂😂😂, kıyamam yaaa,
Nedenn
Yaaa bende artık fakirim seni anlıyorum, böyle şeyler insanın hoşuna gidiyor, seçimli geldi bu çaban
Neden hoşuma gitmesin. Kimin hoşuna gitmez 50 gram 300 bin tl demek
Evet onu diyorum işte, fakirliğin böyle eğlenceli yanı da var hayal gücü, bende yapıyorum çoğu zaman
Heee öyle desene bremin
gösterişçiliği sever bizim millet, yazık
Görgüsüzce olmuş
Hayırlı olsun
Güzel işte daha ne istiyon