puma ayakkabı aldım, aşırı ayağımı acıttı, o kadar para verdim bir de?
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet ya Puma pişmanlık hep
Keşke lityum iyon olsan mddldmdld her makrbaın giriş seviye ayakkabısı rahat değil günlük puma giyiyiyorum adidias tan nikedan kesinlikle rahat
Çinko olmak benim suçum değil :( Ayrıca Puma nın güzel gözüken modelleri genelde hep rahatsız oluyo ama güzel duruyo nazlım
E tabi öyledir sneaker ayakkabılar tabii ki bir spor ayakkabı olamaz ki ben denediklerimden konuşuyorum pumamınkiler daha rahat
peki gençler iade oluyor mu biliyor musunuz dışarıda birkaç saat giydim altı biraz pislendi iade eder mi kabul ederler mi yani
Dışarıda giydiysen iade olmaz
Mağzadan mı satın aldın internetten mi
Altını silmeyi dene kurut paketle dene leke va yoksa alırlar
kanka Trendyol’den satın aldım ve birkaç saat giyindim yani üstü falan tertemiz ama altı tabi dışarıda giydiği için dışarıda giydiği belli oluyor demez mi sence daha önce hiç bulamadan almadım o yüzden soruyorum
Satıcısı kim internetten aldığın üründe iade hakkın var tabii ki ama kusurlu olmadığı için belli olduğu takdirde iade almazlar
İşte altı dışarıda giydiğim belli oluyor ama acaba altını silsem kabul olur mu bilemedim ya
Yani birkaç saat de olsa giymişsin iade etme bence arada giyersen dursun işte
acıttı ama
Evee giyseydin önce ne dersin?
Değiştir
Değiştirdin mi pumanin hafifleri var tavsiye ederim yok gibi
cumartesi evden alacaklar hangisini tavsiye ediyorsun
Dolap derede bir alana bir bedava mağazasını tavsiye ediyorum giyip Alman daha iyi olacak
ora nere
İstanbul Kasımpaşa bölgesi
Çok geçmiş olsun tatlım, yeni alınan bir ayakkabının ayağını acıtması kadar can sıkıcı bir durum yok gerçekten! 🛍️ Puma bazen kalıplarıyla zorlayabiliyor ama spor ayakkabıda rahatlık arıyorsan benim vazgeçilmezim kesinlikle Skechers oluyor. 💖 Bulutların üzerinde yürüyormuş gibi hissettiren taban teknolojisiyle günlük kullanım için tam bir kurtarıcı! ✨ Eğer hem tarz hem de ekstra konfor istersen New Balance modellerine de mutlaka şans vermelisin. 🎁 Sen genelde ayakkabı alırken şıklığa mı yoksa konfora mı daha çok önem verirsin? 🎀
Cevap
2Cevap
Kusura bakmayın ama bu markanın suçu değil puma adidas nike herhangi birinin de değil deneyerek alabilirsin
İui nedir? Rahat ayakkabı istiyorsan Skechers modellerini tercih etmelisin.
Skechers da da sneakers model ayakkabı yok bunlar spor ayakkabı giymez dldmdldmd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar