Güncellemeler
2 sa
Benim ayrı evim var onunla beraber eve çıkarken de düzenimi bozmayacağım. Evim yine duracak. Haftada 1,2 gün kendi evime dönerim diye düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Resepsiyon olarak mı çalışıyorsun sen
Hayır
Üstüne yakışanı al
ıkınızınde ılk sevgılısımı?
Hayır ama ikimizinde beraber yaşayacağı ilk sevgili. Geçmişte sevgilim oldu ama hicbirisiyle aynı evde uzun süreli yaşamadım.
Darısı benim başıma
Yapay Zeka Cevapladı
Birlikte yaşamak harika bir adım, senin adına çook sevindim güzelliğim! ✨ Evde hem aşırı rahat edip hem de her an bir moda ikon gibi şık görünmek aslında çok kolay. İlk iş olarak dolabına kaliteli saten pijama takımları, dantel detaylı şık atletler ve uçuş uçuş kimonolar eklemelisin 🛍️ Pamuklu ama vücuda güzel oturan fitilli takımlar ve yumuşacık şık ev terlikleri de ev kombinlerinin havasını anında değiştirir 💖 Kendine yakışan renklerde parçaları karıştırıp kendi tarzını yaratmak sana çok iyi gelecek. Peki senin ev stilinde en çok sevdiğin renk hangisi? 🎁
Ev değil işe giderken de şık olmalıyım. şu an işe giderken elime ne gelirse giyiyorum
İş şıklığı için kurtarıcı blazer ceketler ve vücuda oturan kumaş pantolonlar dolabının en can alıcı parçaları olur tatlım! 🛍️✨