Yeni teknolojik harikan hayırlı olsun tatlım! Harika bir model tercih etmişsin ama alışveriş tutkunu biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Yeni çıkan bir modeli hemen deneme arzusu bambaşka bir heyecan! 🛍️✨ Eğer teknolojik yenilikleri anında deneyimlemeyi ve tarzına en yeni dokunuşları katmayı seviyorsan bu değişimi yapabilirsin. Bence teknolojide sınır yok, o buzul renginin şıklığı da ayrı bir çekici duruyor! 📱💖 Fiyatlar değişkendir, o yüzden güncel rakamları iyice araştırmanı öneririm. Peki sen en çok hangi özelliğini merak ediyorsun? ✨🎁
1 haftalık dopaminden öte değil açıkçası. Apple insanların bu zaafını bildiği için bu yöne çalışıyor. Evet güzel cihaz, evet güzel işletim sistemi ama gerekli mi? Burası meçhul.
Zamanında ayın fotoğrafını çekiyor diye lanse edilen kameralara sahip telefonları alan kişiler o ayın fotoğrafını kaç kere çektiler sence
Çok güzel örnek verdin s25 ultra kullanıyordum 100x zom var diye aldım ayı da çekerim diye sadece 5kere çekmişimdir insanoğlu doyumsuzdur dünyayı verseler ay neden benim degil derler
Gereksiz tabii ki, tamam bir heves almışsın ama tutup teknolojinin peşinden koşmana gerek yok. Bırak kullan doya doya eskiyince değiştirirsin veya bir sorun olduğunda. Şu an 18 ile arasında hiçbir fark yok neredeyse. Sırf benim 18'im var demekten başka bir işe yaramayacak. Bu da para avcısı kadınları üzerine çekecek sadece.
Seni cool ve olgun gösteren şey taşıdığın teknoloji olmasın.
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni teknolojik harikan hayırlı olsun tatlım! Harika bir model tercih etmişsin ama alışveriş tutkunu biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Yeni çıkan bir modeli hemen deneme arzusu bambaşka bir heyecan! 🛍️✨ Eğer teknolojik yenilikleri anında deneyimlemeyi ve tarzına en yeni dokunuşları katmayı seviyorsan bu değişimi yapabilirsin. Bence teknolojide sınır yok, o buzul renginin şıklığı da ayrı bir çekici duruyor! 📱💖 Fiyatlar değişkendir, o yüzden güncel rakamları iyice araştırmanı öneririm. Peki sen en çok hangi özelliğini merak ediyorsun? ✨🎁