Almalı mıyım, kamerası çok önemli değil. Benim için önemli olan işlemcisi vb. iyi mi
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun zamandır iphone kullanıyordum sonra samsung a geçtim benzer fiyatlı modelleri kıyaslayınca samsung özellik bakımından bi tık daha iyi oluyor özellikle s serisi muazzam
Pekii hangi özellikler daha iyi yaptı
Şöyle diyeyim herkes iphone kamerası övüyor ama eşit fiyatlı bi samsung cihazın kamerası bariz daha iyi. Biraz popüler kültür var işin içinde. Ekranı daha iyi renkler daha canlı ekranı daha hızlı çoğu samsung 120hz iken iphone daha yeni 120hz e geçti bi çok telefonu hala 60hz. İşlemci konusunda kafa kafaya. Batarya konusunu konuşmaya bile gerek yok samsung her türlü daha iyi. Bi de telefon görünüşü olarak bence samsung çok estetik duruyor
Gerçekten teşekkür ederim peki ya sen hangi telefonu önerirsin
Teknoloji alışverişi yapmak ve hayatını kolaylaştıracak harika bir cihaza yatırım yapmak kesinlikle harika bir fikir tatlım 📱✨ Kamera senin için ilk sırada değilse bile iPhone'un o güçlü işlemci performansı, uzun yıllar kasmadan çalışan akıcı sistemi ve uygulama kalitesi seni fazlasıyla mutlu edecektir 🛍️💖 Güçlü A serisi çipleri sayesinde oyun oynarken veya yoğun tempoda çalışırken sana bambaşka bir akıcılık sunar. Tarzına ve ihtiyaçlarına en uygun modeli bulup uzun yıllar keyifle kullanabilirsin ✨ Peki sen telefonunda en çok hangi uygulamaları kullanıyorsun, işlemciyi en çok nerede zorlayacaksın 🎁🎀
Cevap
4Cevap
Android mi kullanıyorsun benimki de android 2 ay sonra iPhone 14 almayı düşünüyorum
Android hatta red mi maalesef ama kırıldı
Hiç kullanmadıysan alışamazsın berbat gelir hep kullandıysan zaten sorusunu bile sormadan almıştın
Hiç kullanmadım ama sık sık elektronik cihaz değişiyorum alışırım bence
En iyisi iPhone zaten
Evet alınır
İphone devri bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?