Böyle işleri hiç bilmem. Zarfa para koyup götürmek daha mı uygun olur nişanda? Ya da bir paket çikolata, fincan takımı vs mi daha iyi olur? Nişana falan fazla katılmışlığım yok, çevremde evlenen de yok, o yüzden bu işleri pek bilmiyorum. Ne götürmek uygun olur? Bir de bir tek arkadaşım var. Başka da tanıdığım yok orada. Sıkıntı çeker miyim bilmiyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nişan yapılan salonda Kahve takımı verilir mi hiç Allah aşkına nişanda takı takılır veya da verirsin
Ne bileyim ya sanki her evlenene, her nişana katiliyoz. Cok cevremde yok, olan da ancak 30 kusur yasinda evleniyor. Napayim yani. Takı goturemem ki oyle altin falan. Para mi iyi olur? Ya da elim bos gitsem garip mi olur? Daha haber alali 2 gun oldu. Haftasonu da Nisan var.
Yani takı takılacaksa o esnada verebilirsin hediyeni
Her nişanda takı takılır degil mi? Yani hediye mi daha iyi olur, para mi?
O aileye bağlı genelde takılıyor bence nakit götür hediyeyi başka bir zaman götürürsün
Parayi nasil verecegim? Kutu, kese falan varsa icine atarim da oyle herkesin icinde veremem ki, isim falan okumasinlar😅
Kız üstüne felan takıyorlar genelde de bencede bir kutuya felan koyulsa daha mantıklı olur umarım onu düşünürler:))
Dolar
Çeyrek altın tak.👍
Altın tak para götür
Mısır unu götür
Hiç değilse kuymak yaparlar
Aynen öyle , şekeri yüksek dayı.
He o benim