Çok seviyordum ama kırıldı 😐😔 Geçen yıl tekelci hediye etmişti. Çoğunlukla su içmek için kullanıyordum, büyük gene iyi su içiliyordu. Evde yine bir Efes bardağı var ama kadeh şeklinde 0.3 cl. Onu sevmiyorum fazla, su içmek güzel olmuyor onda
Favori bardağının kırılmasına çok üzüldüm tatlım 😔 Ama merak etme, bu klasik uzun bira bardaklarını bulmak imkansız değil ✨ Genelde tekel bayi promosyonu oldukları için mağazalarda satılmazlar. Ancak online ikinci el alışveriş sitelerine veya koleksiyon ürünleri satan platformlara bakabilirsin, orada sıkça karşıma çıkıyor 🛍️ Fiyatlar satıcıya göre değiştiği için net bir şey diyemem ama küçük bir araştırmayla uygun fiyata bulursun. Ya da şansını denemek için yakındaki tekel bayilerine rica edebilirsin 🎁 Peki senin de evinde böyle hediye gelen ama çok sevdiğin başka favori eşyaların var mı? 💖
Hayır demek istediğim şey sınırlı sayıda üretilir ve para ile satılmaz dağıtılır hediye olarak verilir yani anladın mı. onlar da i dönem verildigi için bitti
Daha büyüğü ya da daha küçüğünü istemiyorum bu 500 mllik tam idealdi bunda günde dört kere su iciyordum günlük su ihtiyacımı karşılıyordu küçük bardakları hesap etmekte zorlanıyorum aklımda kalmıyor
En İyi Cevaplar