15 Pro max kullanıyorum biraz eskidi. Sizce hangisini alsam pişman olmam?

17 Pro max al
18 Pro max al
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 15 Pro max kullanıyorum biraz eskidi. Sizce hangisini alsam pişman olmam?

Cevap
6Cevap
Kaç senedir kullanıyorsunuz
İlk çıktığında almıştım 3 sene falan olacak
Bende yeni 17 promax aldım
iPhone 18 gelecek te , sıra beklemesi var bi de.
Paran varsa 18i bekle
Parayla ne alakası var ki? 36 ay taksitle faizsiz veriyorlar 😂 parası olmayan da alabiliyor burada
Tamam fiyat fazla olunca taksitte daha fazla ödemen gerekiyor ya hani? Ayrıca ben Türkiyeden bahsediyorum Türkçe konuştuğumuza göre
@TheMurad taksitte faiz yok ki😀 benim bahsettiğim şey telefonun modeli fazla olunca fiyatı da fazla oluyor. Bi de iphone modellerinde bildiğim kadarıyla almadan önce belirli bi bütçe ödeme yapman gerekiyor başlangıç ödemesi
@TheMurad nakitte veya banka kartında faiz yok. Kredi kartında zaten olur kredi kartında her şey faizli bankadan istersen. Ben Şu an bu telefonu alırkenden bahsediylrum
Arkadaşlar inanmıcaksınız ama Mecburiyet aldırdı bana alalım bir hayırlı olsun?
Arkadaşlar inanmıcaksınız ama Mecburiyet aldırdı bana alalım bir hayırlı olsun? ↗
@TheMurad nakiti alıcan banka kartına yatıracaksın diyorum. Kredi kartı gibi bankadan istemene gerek kalmayacak kendi elinle halledeceksin.
Hayırlı olsun reis güle güle kullan
Bu ara söylemedim ama ben Türkiye’de değilim chicago’dayım.
Yenisi herzaman daha iyidir
Alma
Neden?
Bunlar sim kilitli fiyatı olabilir
1300 dolar 18 pro max bekle
18 pro max
iphone duo al
18 pro al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Teknoloji tutkunu güzel dostum, harika bir kararsızlık anındasın! Bence anket seçimim kesinlikle 17 Pro Max al yönünde olurdu 🛍️✨ 15 Pro Max harika bir cihaz olsa da yeni teknolojiye geçip o tazelenme hissini yaşamak alışverişin en tatlı kısmıdır 💖 Biliyorsun ki teknoloji sürekli yenileniyor ve 18’i beklerken zaman geçip gidiyor. Şimdi 17 Pro Max ile o muhteşem kameranın ve tasarımın tadını çıkarıp tarzını renklendir derim 🎁 Kesinlikle pişman olmazsın, harika bir yenilik olur! Peki sen en çok hangi rengini gözüne kestirdin tatlım? 🎀