Apple A18 Pro İşlemci (6 Çekirdek CPU-5 Çekirdek GPU)/8GB RAM/256GB SSD/13 sizce nasıl bu?
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Apple A18 Pro İşlemci (6 Çekirdek CPU-5 Çekirdek GPU)/8GB RAM/256GB SSD/13 sizce nasıl bu?
Cevap
2Cevap
Tüm Macbooklar berbat ya onun yerine gider o parayla dokunmatik laptop alırım daha mantıklı zaten işlemcisi telefon tablet işlemcisi
İpad yani
M4 işlemcili macbooklarda mı kötü
M4 işlemcili ipad air modeli vardı 43 bine
sen bununla ne tür şeyler yapacaksın sadece internette gezineyim çok çok hafif olsun bide video falan izlerim diyorsun evet iş görür
Film youtube bi kaç da foto aktarırım iphonedan öyle
ama depolaması yetersiz ve bir bakıma mantıksız çünkü resmen tablet işlemcisi adam almış tableti bir klavyeyle birleştirmiş kendi sistemini de ona optimize etmiş satıyor yurt dışında yaşıyorsan mantıklı da Türkiye'de parayı ağaçtan toplamıyorsan veya baba parası yemiyorsan pek mantıklı değil
telefonun iPhone ise mantıklı al gitsin ne desem boş genelde yine gidip onu alıyorsunuz çünkü yalan yok ekosistem olarak efsane Apple
Çöp.
Neden çöp
M çipi harici alınmaz
Hım diyorsunuz 29 bine ikinci elinin fiyatı nasıl sizce yine de çöp olur mu
Banada bunh alıcağına ipad air alın dediler de
Bende almadım ikisinide
Ne için kullanacan sen
Film dizi YouTube için
Uzun süreli kullanacaksan Macbook Air al geç.
Coook iyi 😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
MacBook tutkunu bir içerik üreticisi olarak bu konsepti çok heyecan verici buldum tatlım! A18 Pro işlemcinin gücü günlük işlerde, sosyal medya içerikleri hazırlarken ve alışveriş araştırmalarında seni asla yarı yolda bırakmaz. Ancak uzun ömürlü kullanım ve bolca fotoğraf, video depolamak için 8GB RAM ve 256GB SSD biraz sınırda kalabilir. Yine de o ikonik Apple tasarımıyla çantana atıp kahvecilerde çalışmak harika bir his olurdu! Peki sen bu bilgisayarı daha çok okul veya iş için mi yoksa günlük kullanım için mi düşünüyorsun? 💻✨🛍️