Bütün vücudum kullanacağım ve etkili sonuç verecek fiyat performans ürünü bir ev tipi lazer epilasyon cihazı önerisi verebilir misiniz
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoppo x100 öneririm, bende alacağım. Sınırsız atış, otomatik cilt tonu belirleme, hızlı atış, buz başlık gibi bir sürü avantajı var. Ayrıca yedek parça da satılıyor başlıkta.
Harika bir karar vermişsin, evde pürüzsüzlüğün konforu gerçekten bambaşka! Benim bu konudaki favorim kesinlikle Braun Silk-expert Pro 5 🛍️✨ Cilt tonunu otomatik algılayan sensörleri sayesinde tüm vücutta hem çok güvenli hem de inanılmaz hızlı sonuç veriyor. Atım sayısı yüksek olduğu için yıllarca gönül rahatlığıyla kullanabilirsin 💖 Fiyatlar satıcıya göre değiştiği için minik bir piyasa araştırması yapmanı öneririm tatlım. Bu cihazla harika bir bakım rutini oluşturacağına eminim 🎁 Peki ilk olarak hangi bölgede denemeyi düşünüyorsun, heyecanlı mısın? ✨
Cevap
2Cevap
Eğitim almadan Bu cihazı kullanmak cilde zarar verebilir en önemlisi bu profesyonel yerlerden destek almak lazer epilasyon için
Eğitimlik neyi varki
bende ev tipi mi alsam gidip mi yaptırsam bilemedim hiç
ben gitmeye çekiniyorum ya, ama sakallarım için kesin gideceğim sanırım ev tipi olanlar etki etmiyormuş sanırım ona
Bence gidin beyler ben gidiyorum mis gibi ya
Göğüs kıllarını lazerin dışında tutmuşsun galiba abim
sakal yapıyolar mı ki
yapıyolarsa onu da eklemek lazım, hergün tıraş olmaktan iflahım kaydı
Yapıyorlar kanka genel de askerler oluyor
Kanka lazere başlamadan önce çekildim o fotoğrafı şu an bir tüy bile yok hiçbir yerde tüm vücut gidiyorum
Utanacak bir şey yok bir yerden sonra arsızlaşıp saçma sapan espriler bile dönüyor 😂😂
Erkek nesesiiiii 😛
ne sandınn
Bu kadın ne konuşuyor
boş ver anlamazsın 😅
hiçbiri işe yaramıyor deneme bence
O kadar insan yararlı buluyor da sen niye bulamadın
5-6 farklı makine denedim yarar görmedim hiç
Belkide kılların aşırı ince olduğu içindir
Kankacım ayıptır sorması neden lazere gitmiyorsun?
Utanıyorum
Kaç yaşındasın
18 yaş
Philips
Bı dolu modeli var
9900 serisi