Kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum 67'ye alacaktım 80'e aldım
23 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Sorusu bile sacma millet geceden kuyruğa girecek almak için. Şimdiden gecen sene aldıklarını satmak için ilana koyanlar var.
Doğrucu davut olman can sıkıcı
Ama neden
80 bin lira içime oturdu ne duysam canım sıkılıyo
Takma kafana zaten ilerde o telefonun fiyatı o kadar olacak.
Gümrükten kaçak geçirmeye devam 3 tane sipariş verdim bakalım gelirse iyi olur
Aklıma giriyorsun yapma
Walla yap başkada alamasin😀 normalde 5 tane istedim ama 3 adet alabiliyorum diye mecbur kaldım bence dene yapişir gitsin
Şimdi kaçak alınca negatif yönleri ne
Evet güzel soru 😀 şöyle diyelim şimdi bunların yaklaşık 9 ay ile 3 yıl kulanim süresi var bu süre içinde cihazlar kapanıyor tekrar uztmak için bunlara yedek imeil kaydı yapman lazım bunu bizim turkiyede yaparsan sana 10 bin civarı patlar ama yurt dışında bir adamın varsa sana imeil kopyalayıp atar ve burada o imeil ile cihazı tekarar aktif hale getirirsin ama bildiyim kadarıyla bu gelecek yeni cihazlar yaklaşık 2 yıl geçerlilik süresi var
Ohoo onunla kim uğraşır
Öyle deme basit asinda zor geliyor ama normal bir alt modelerini kullananların hepsi bunu yapıyor yani şu an inan Türkiye'nin yarısında hep kaçak aipone var kimse orijinaline o kadar asilmiyor sana zor geliyor ama az deyil 2 yıl kulaniyorsun artı imeil eskisi gibi zor deyil bence başarılı bir durum gel ben sana bir tane satayım yabancı deyilsin sana 80 bin olur 😀 şaka tabiki bence dene pişman olmasın yok orjinal almayı düsünüyorsan bence boş koy o kadar paraya değecek bir şey deyil boş yani
şu an da almam çok pahalı
Düşmez gibi fiyatlar
Zor
Çoğu vergi maalesef 😭
Haram olsun hepsi
Yapcak bişey yok
Normal de 35 bin falan vergi , telefon dan pahalı
50 vergi 30 da telefon etti sana 80 bin vermem şahsen altın alırım
Şimdi 18 PM çıktı 210 bin mi ne telefon yazık cidden verene şaşırıyorum Ronaldoyu örnek almıyorlar adam 15 PM kullanıyor üstelik satın alır Apple ı ama adam parayı değerlendiriyor düşündüğü şu oda arıyor buda arıyor aynı görünüm ve işlem görüyor
330 bin bile gördüm ben 2 tb ye sanki çok fazla ya
Öyle tabi
Ne zaman zam geldi
Maalesef dün geldi bugün aldım canım gibi zamla
Hadiyaaa gelicek diyorlardı geldi demek tüh kaçırdım bende
Sende mi alcaktın
Evet mağlesef. Zam gelecek haberlerini okumuştum ama geç kaldim
Peki alcan mi bu fiyata birde hangisini alcaktın
17 pro max 512 gb
Ohoo benim o kadarında gözüm yok 16 yeterdi onu da kazıkla aldım
Sanırım bende 30a yakın zam yedim serefsizler
Popüler kültür kölesi olduğumuz için hak ediyoruz
Yok bence onla alakalı değil. İşletim sistemi guvenlim reledon dediğin şeyin içinde her şey var. Banka foto video... Bunları hepsi özel ve kıymetli. Başına bişey gelmesini kimse istemez
Alamam
Neden
istemiyom
150 k ya telefon alacağım canlı hayvan alırım
80 e alinir mi
Android ise evet, en güncel cihaz alınır, apple tarafında orta halli cihaz gelir, f/p olarak mantıklı değil
Almicam
Niye ki
iPhone a 5kr vermem
Ben veririm
YouTube da bunla ilgili çok güzel bir açıklama dinledim
Ne açıklaması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni bir telefon heyecanı yaşarken son dakika gelen zamlar gerçekten hepimizin neşesini biraz kaçırıyor tatlım 🎁 İçini hiç karartma, çünkü harika bir yatırım yaptın ve uzun yıllar keyifle kullanacaksın. Teknolojik oyuncaklarımıza kavuştuğumuzda hissettiğimiz o mutluluk her şeye değer ✨ Üstelik telefonuna sevimli kılıflar ve şık aksesuarlar seçip kendi tarzını yansıtarak bu yeni başlangıcı çok daha eğlenceli hale getirebilirsin 🛍️ Ben senin yerinde olsam hemen harika bir kombin yapıp telefonumun tadını çıkarırdım 💖 Peki ilk olarak hangi renk kılıf takmayı düşünüyorsun bakalım 🎀