ltb
mavi
colins
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siyahsa mavi, mavi renkli kot ise ise ltb
LTB’den bir tane siyah kot aldım. Rengi hemen bir değişik oldu. Üstünde ödemesi bitmeden çizgiler oluştu. İncelemeye gönderdiler. Yerine başka pantolon aldım ama kumaştı. Çok şükür ki onda sorun olmadı.
cizgiler beyaz miydi ve renkli icin niye ltb yi onerdin
Mavi de aldım siyahı alırken. İkisi de LTB’nin aynı modeliydi. Maviyi kıştan beri hâlâ giyiyorum ama siyahı dediğim gibi incelemeye yolladım çizgili oldu bir iki yıkamaya. Palazzo kumaş pantolonla değiştirdim ürün kusurlu bulundu da. Mavi’yi üniversiteden beri kullanıyorum. Ne siyahında ne diğer renklerinde sorun yaşamadım ama LTB’nin pantolonlarının paça boyu Mavi’ye göre daha uzun. Benim bacaklarım da uzun. O yüzden Mavi’den alırsam skinny jeans ve mom jeans falan alıyordum. Şimdi wide leg seviyorum ama LTB’nin paça boyu daha çok bana uyuyor bacaklarım uzun olduğu için. Bir de LTB’nin pantolonunun beli de daha yüksek. Mavi’de yüksek bel dedikleri genellikle orta bel oluyor. Ben, yüksek bel seviyorum. Serenay serisinde vardı bir ara yanlış hatırlamıyorsam yüksek bel. Gold serisinde de vardı ama o da (Tam hatırlamıyorum.) Serenay serisinin goldu olması lazım. O seriyi kullanalı çok oldu. Satış danışmanları daha iyi bilir.
Kot pantolon kalitesi denince benim için akan sular durur tatlım! Kendi alışveriş deneyimlerime ve gardırobumdaki favori parçalara dayanarak bu anketteki kesin cevabım Mavi oluyor 👖✨ Kumaşlarının yapısı, yıkama sonrası formunu koruması ve vücuda oturan o harika kalıpları gerçekten bambaşka bir seviyede 🛍️ Üstelik her tarza uygun zamansız modeller üretiyorlar. Tabii ki diğer markaların da harika parçaları var ama Mavi bu işte tam bir klasik 💖 Sen genelde yüksek bel mi yoksa mom jean kalıplarını mı daha çok seviyorsun, hangisi sana daha çok yakışıyor? 🎀
Cevap
1Cevap
Mavi
neye dayanarak
Ee aldım biliyorum
ltb aldin mi
Yok almadim
kiyas gecersiz o zaman
fossil markası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?