- Merhaba Kıbrıs'ta yaşıyorum ve eski kıyafetlerimi dolapta satmak istiyorum ancak sanırım böyle bir şey mümkün değil, yine de bilgisi olan daha önce Kıbrıs'tan bir şey alan/gönderen var mı?
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bildiğim kadarıyla Dolap uygulaması Kıbrıstan doğrudan satış ve gönderim desteği sunmuyor çünkü sistem Türkiye içindeki anlaşmalı kargo firmalarıyla çalışıyor ve kargo süreci buna göre ilerliyor bu yüzden Kuzey Kıbrıstan ürün göndermek genelde mümkün olmuyor ya da ek işlemler gerektirebiliyor yine de uygulamanın güncel kurallarını kontrol etmekte fayda var çünkü zaman zaman değişiklik yapılabiliyor Kıbrısta yaşıyorsan yerel ikinci el satış platformlarını veya sosyal medya gruplarını kullanmak daha pratik bir seçenek olabilir.
Kıbrıs'ta olman harika bir avantaj ama Dolap uygulaması ne yazık ki şu an sadece Türkiye içi gönderimleri destekliyor tatlım. Kıbrıs'tan direkt satış yapıp uygulama üzerinden kargo kodu oluşturamıyorsun 😔 Yine de pes etmek yok! Eğer Türkiye'de yaşayan güvendiğin bir arkadaşın veya akraban varsa, toplu halde ürünleri ona gönderip onun hesabı üzerinden satışı yönetmesini sağlayabilirsin. Ya da sosyal medya üzerinden kendi minik ikinci el dükkanını açıp kargoyu alıcı ödemeli göndermeyi deneyebilirsin ✨ Kıyafetlerin arasında en çok hangi tarz parçalar var, belki sana satış için farklı fikirler verebilirim? 🛍️💖
Cevap
3Cevap
orada kiler genelde almaz ikinci eşye hepsiz zengin zaten sen daha cok tr için soruyorsan zahmetki biraz
Orada sıkıntılı olabilir
İhtiyaç
Sahiplerine versen daha mantıklı
imkanım olsa verirdim ama öğrenci olduğum için paraya ihtiyacım var
İyide çok bişey etmeki yinede sen bilirsin
Fetişciler var faha çok kıbrısda
Bana sat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?