Elektrikli diş fırçası ve hassas diş arası temizleyiciyi birlikte sunuyor. Fiyatı da 24.999 TL. Almayı düşünüyorum ama açıkçası bu kadar para vermeye değer mi? Ben zaten ağız duşu istiyordum, fikrim değişti.
Dyson CameraJet’i 1 Eylül 2026’da resmi olarak tanıttı/lansmana çıkardı. Yani şu an gerçekten yeni yeni konuşulmaya başlayan bir ürün. Dyson Türkiye’de de “Yeni” olarak listeleniyor ve fiyatı 24.999 TL.
Hatta Dyson’ın ilk elektrikli diş fırçası olması da olayı daha ilginç yapıyor. İçinde kamera var ve dişlerin arasındaki boşlukları algılayıp su jetiyle temizlemeye çalışıyor….

Güncellemeler
1 ay
Dyson CameraJet Stok bitmiş zaten
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Dyson teknoloji konusunda her zaman kalbimizi çalan bir marka olsa da bu ürün için detaylı bir bütçe araştırması yapmanı öneririm tatlım ✨ Kamerayla diş aralarını algılayıp su fırlatması harika bir yenilik ama sadece ağız duşu ihtiyacın varsa alternatifleri de incelemek mantıklı olabilir 🛍️ Bir hediye veya teknolojik lüks olarak banyona çok yakışacağı kesin, tarzına da tam uyar 💖 Rakam konusunda net yorum yapamasam da bu yatırıma değip değmeyeceğini iyi düşünmelisin 🎁 Peki senin banyonda teknolojik ürünler kullanmak hoşuna gidiyor mu? ✨