Arkadaşlar beyaz eşya ve süpürge parasını altın yaptırdım kenara koydum banyo seti paspaslar havlular kahvaltı takımı kahve makinesi mutfak robotu yani daha çok şey aldım ama hafızamda değil yaklaşık 10 koli çeyiz almışımdır şimdi perdelerin halıların parasını da biriktirip altın yaptırmayı düşünüyorum bu arada ilerde düğün istemiyorum bu yüzden çok aşırı çeyiz yapmak istemiyorum ama normal insanlar ne kadar çeyiz yapıyor bilmiyorum
19 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yöreden yöreye, kültürel farklılıklara göre değişiyor o
Ama ortalama aynidir mutfagi birisi alır oturma odasını başkası
Bizim bi abla vardı, yatak odasını ve mutfağı yapacam demişti ama yatak odası yerine babası altın almıştı ekstra kızına. mobilyaya karışmamıştı..
Sen neler yaptın?
Yazdım. Detaya oku bı şimdi de işte perde halı koltuk parasını da altın yaptırmak istiyorum daha da bişey yaptirmak istemiyorum
Bence mantıklı yaptırmışsın.
Bence mobilya olarakta yatak odasını ve mutfak takımını hemen almayın. Ev seçiminden sonra tutmak mantıklı. Çoğu kişi eşyasını tutacağı eve sığdıramıyor
Ya bı de düğün istemiyorum ya belki de kirada oturursam erkeğe ne kalıyor ki? Çok da bişey yapmak istemiyorum herhangi bir borcum felan da yok bir kyk borcum vardı onu da ödedim
Düğün yapılabilir ama. Yemeksiz, sadesinden. Hani hatıra kalır. Gelinlik giyersin. Ben isterdim açıkçası. Şatafatlı olmayanından.
Yok ailemle olan hiçbir hatıra istemiyorum mümkünse
Aaa. konu uzar, sohbet uzar konuşmaya devam edersek. neden diye sorsam Yorumları doldurduk
Yok ailemle ilgili şeyleri kimseye anlatamıyorum zaten bi de önume bakiyorum bir an önce evlenip gidersem kurtulurum
Umarım mutlu evliliğin olur. Ailenden daha çok önemseyen biri olur hayatında.
İnşallah teşekkür ederim
Bence evet yeterli
Normalde ne kadar alınıyor ne alıyorlar
Gerekenleri almışsın zaten evde kullanılabilicek herşeyden alıyorlar aklına ne gelirse mutfak eşyası olsun nevresim hali dekorasyonvs...
Alıyorum evet düğün de istemiyorum belki de kirada otururum ne belli çok da daha bişey yapmak istemiyorum
Haklısın yavaş yavaş daha sonaa alırsın eksikler varsa
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!