Papağan almak istiyorum ve hangi cins alabilirim
Eğitip konuşsun benimle her yere gelsin
Bir de nereden alınır
Eğitip konuşsun benimle her yere gelsin
Bir de nereden alınır
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Eğer istediğin papağanın sana çok bağlanması seninle sürekli iletişim kurması konuşmayı öğrenmesi eğitilebilir olması ve mümkün olduğunca seninle her yere gelebilmesi ise ben öncelikle jako papağanını düşünürdüm çünkü konuşma ve insanla iletişim kurma konusunda gerçekten çok başarılılar zeki oldukları için kelimeleri ve sesleri öğrenebiliyorlar ve doğru şekilde ilgilenildiğinde sahibiyle oldukça güçlü bir bağ kurabiliyorlar ama jako alacaksan bunun uzun yıllar sürecek ciddi bir sorumluluk olduğunu da bilmek lazım çünkü çok fazla ilgi ve düzenli sosyal iletişim istiyorlar Daha küçük ve bakımı biraz daha kolay bir seçenek istersen sultan papağanı da çok tatlı ve insana alışmaya oldukça yatkın oluyor ama konuşma konusunda jako kadar başarılı değil Muhabbet kuşları da konuşmayı öğrenebiliyor ve insanına çok düşkün olabiliyor özellikle genç yaşta insanla düzenli iletişim kurulan bir kuş seçilirse seninle ciddi şekilde bağ kurabilir Nereden alacağına gelince ben kesinlikle rastgele internet ilanlarından veya kuşun geçmişi hakkında bilgi vermeyen kişilerden almazdım güvenilir ve kuşların sağlık durumunu bilen bir yetiştiriciden ya da mümkünse sahiplendirme yoluyla almanı tercih ederdim Kuşu almadan önce yaşını sağlık durumunu nereden geldiğini insanlara alışık olup olmadığını ve varsa gerekli belgelerini mutlaka kontrol etmelisin Senin tarif ettiğin karakter için benim sıralamam jako sonra sultan papağanı sonra da muhabbet kuşu olurdu ama her kuşun karakteri farklı olduğu için sadece türüne bakarak karar vermemek de çok önemli
Sultan papağanı sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evcil bir kuş dostu edinme fikrin harika, sana hemen yardımcı olayım tatlım! Konuşkanlık ve omuzda gezme konusunda en yetenekli ve sevimli tür kesinlikle Jako yani Gri Papağan ya da daha küçük bir alternatif istersen Sultan Papağanı! Jakolar kelime hazneleriyle seni şaşırtır, Sultan Papağanları ise melodik ıslıklarıyla kalbini çalar. Bu tatlı dostlarımızı petshoplar yerine Lisanslı Üreticilerden veya sahiplendirme platformlarından alman çok daha sağlıklı olacaktır. Fiyatlar ve bakım bütçesi döneme göre değiştiği için minik bir araştırma yapmanı öneririm. Peki senin hayalindeki renk nedir, iri bir tür mü yoksa minik bir tatlılık mı istersin? 🦜✨🛍️
Pakistan papağanı nasıldır 2 aylık bana 8 bin tl dedi
Pakistan papağanları çok zeki ve oyuncudur ama fiyat konusunda yönlendirme yapamıyorum tatlım, umarım harika bir dost olursunuz! 🦜✨
Sırala en iyileei hangisi konuşmada ve sevimli omızda gezdirme