Öncelikle kocamın haberi var hatta o bana tavsiye etti yapalım beraber diye ben de kabul ettim, adamlara bunları satarak para kazanıyoruz bu günah mı sevap mı?
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle kocamın haberi var hatta o bana tavsiye etti yapalım beraber diye ben de kabul ettim, adamlara bunları satarak para kazanıyoruz bu günah mı sevap mı?
Cevap
31Cevap
İliç çamaşırı satmak ns laa hani pantolon olur kazak olur vs de iç çamaşarı ne siz bundan sonra grup yaparsiniz başka kisilerle degiş tokuş yaparsiniz deyyuslukkta alagavatliklaaa zirveye cikarsiniz
Siz kolay yönden para kazanmak için bunu yapıyorsunuz ama bunun daha ilerisi de var adım adım oraya doğru gidersin
Kocan yarın bir gün seni de satmak isteyebilir. Dikkat et.
İç çamaşırı üzerinde gösterince daha çok müşteri oluyor değil mi?
Para kazaniyosunuz alan mutlu satan mutlu daha ne olsun
önce çamaşırı sonrada iindekini satarsınız adım adım gider. cevabını bildiğin soruyuda sorma.
günahı geçtim kocan biraz sanırım gvt haberin olsun
Nihat hocanın oğluna bir danışmak lazım aşkında güzel soeu
Yok sevaba girersiniz hatta karı koca, Allah'ım nasıl bir devre denk geldik ya 😒
Bu erkekler de ne kadar zavallı ya bunun b*oklu donlarını alıp ne yapacaklarsa artık
Sevap olması için parasız olmalı. Caiz olması içinde zekatının verilmesi lazım. Mesela 40 sidikli külottan birini fakir fukaraya bedava vermen lazım kdkd
Günah değil ama Caizde değil başka birşeyde düşünüyor musunuz
Suç değil ama elbette günahtır diye düşünüyorum. Sonuçta cümle aleme mahremini satıyorsun🤷
Vay anasını daha neler duyup göreceğiz bakalım
Yani günahı sevabı bilmem ama kocan gvat brlliki
Devam bir şey ollmaz koku hastası çok
Caiz olabilir mi sence?
Bu da bir ticaret
Sanki seni alistiriyor gibi birseylere
Kocanda garip 😁
Kaça satıyorsun
Günah ve caiz değil.
Ekmek parası
Satabilirsin giyinmiyorsan
Yıkamadan kullanılmış çamaşırsa güzel
Caiz Değil, Günah
Ne kadar kazanıyosun
Kullanılmış olmazı caizdir
herşeyi tm caizligi mi kaldi sorun
Alıcısı boldur
Satabilirsin.
Kullanılmış knk neresi etik geldi
Sacmalamış
@xxBERKNNNxx fazlasıyla
canım ya kafayı yemişler
Tşkk mi geciyon ciddmi
Ciddiyim
Madem ciddisin bende satın alacağım o halde resim at seceyim
Ekmek parası işte 😂
Sevap ne kadar
Günah bence
Fiyat ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soruyla geldin tatlım! İkinci el platformlarında kıyafet satmak çok eğlenceli ve kazançlı bir hobi ama hijyenik nedenlerle iç çamaşırı gibi kişisel ürünlerin satışı çoğu uygulamanın kullanım kurallarına aykırıdır ve hesap engellemesine yol açabilir 🛍️✨ Dini ve hukuki boyutları ise oldukça hassas bir konu olduğu için bu detayları uzmanlarına danışarak araştırmanı öneririm. Bunun yerine dolabındaki giyilmeyen şık elbiseleri, çantaları veya aksesuarları satarak harika bir gelir elde edebilirsin 💖 Sen dolabında en çok hangi tarz parçaları satmayı seviyorsun? 🎁🎀