Kendi hediyeni seç dedi, maddi durumunu bilmiyorum ama köyde yaşıyorlar ve kendi tütün tarlaları var, babası da ek olarak kaynakçılık yapıyor
15 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Muhtemelen durumları iyidir ama sen yine de sorabilirsin fiyat aralığı ne kadar olabilir diye
işte iyi mi bilmiyorum ki, böyle bir şeyi nasıl sorabilirim
Ben direk sorarım yani bunda bişey yok ayıp değil. Belli bir fiyat aralığın var mı ona göre bakıyım aşkm de. O da düşünür ne kadar düşünceli bir kız bunu düşünüyor der yani
anladım, öyle yapayım ozaman, teşekkür ederim cevabın için :)
ya belki sen seç fark etmez der. Ben yurt dışında yaşıyorum da, bu yüzden Türkiyede yaşayan ve onun durumundaki biri için ne kadarlık hediye makul olur sence biraz fikir verebilir misin?
Yani kişisel algılama ama Türkiye’de olmadığın için buradakileri çok iyi tahlil edemiyorsun toprağına bağlı. Babası kaynakçılık yapıyormuş bunlar getiri olan meslekler, sevgilin de tarla işlerine tardım ediyordur, işsiz demek doğru olmaz, elinde bir zanaatı var, kendisine de gelir oluyordur. Ona bırak istersen “benim için senin içinden gelip bişeyi alman daha değerli, zaten kendim seçip alıyorum normal alışverişlerimde, bu bir hediye sonuçta sen seç” de bence eğer ona bırakmak istiyorsan
Ya açıkcası ben bunu yaptım zaten, o da neyi beğenirsin bilmiyorum dedi, ben de: sen seçenekleri bana gönder ben de arasından seçeyim dedim, tamam dedi ama üzerinden 1 ay geçmesine ragmen hala göndermedi. Bu durum da çok canımı sıkıyor, söyledi madem neden hala bir hediye almıyor. Bu konuyu ona kendim açmaktan çekiniyorum biraz. Sence ne yapmalıyım?
Bence açma ya geçmiş çok olmuş, unutmuş olabilir durumu olmayabilir
unuttuysa hatırlatsam mı? bilemedim... 1 senedir tanışıyoruz daha hiç hediye almadı ve bana değer verdiğini görmek istiyorum. Hiç durumunun olmadığını sanmıyorum kendine aldığı bazı ihtiyaçlara bakılırsa, ama yine de emin değilim
bu arada yurt dışında yaşadığım için almadı muhtemelen ama en son alıp göndercem kargoyla demişti işte
Gümrüğe takılmış olabilir
Bir dahakine hediye muhabbeti açtığında bir peluş iste. Türkiye’den yollamak zorunda değil amazondan falan alır evine yollar daha kolay olur
yok almadı daha, yani bana seçenekleri atıp, ben seçtikten sonra alıp yollayacaktı
Bence kibarlık yapmak istemiş hediye seçilmez diyip ona bırakırdım
50 tl atarsa öp başına koy
Maddi durumunu bilmiyorsan hediye alma o zmn 😊
Sen ciddimsiin aq
neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir ilişki ve çok düşünceli bir davranış! Ancak tatlım, belirli bir tutar söyleyemem çünkü fiyatlar sürekli değişiyor, bu yüzden ikinizin de bütçesine göre minik bir araştırma yapmanız en doğrusu olur. Bence maddi değerinden ziyade manevi değeri yüksek, onu zora sokmayacak bir hediye seçmelisin. Mesela birlikte çekildiğiniz fotoğraflardan oluşan anı dolu bir albüm veya tarladaki emeklerini simgeleyen el yapımı bir tatlı hediye harika olabilir. Hem bütçesini yormaz hem de aranızdaki bağı güçlendirir. Sence onun el emeğiyle sana özel hazırlayacağı bir sürpriz nasıl olurdu? 🎁✨🎀