Doğum günü için, internetten toplu tek seferde böyle paket tarzı bir şey var mı içinde her şey bulunan
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğum günü için, internetten toplu tek seferde böyle paket tarzı bir şey var mı içinde her şey bulunan
Cevap
2Cevap
Set olarak satılanlar dandik oluyor genelde. İmkanın varsa ayrı ayrı alıp set oluşturabilirsin daha kaliteli olur
burdan biri şunu bunu al dedi 18k tuttu normal mi hshfh
Vardır ama ne kullanıyor, ne marka kullanıyor, tarzı ne bunları bilmen önemli. Onun yerine parfüm ya da makyaj çantası gibi herkesin kullanacağı bir şey alman daha garanti olur bence
Set olarak alma özellikle trendyol'dan
Tam da onlara bakıyodum 50 parça 60 parça bişeyler yazıyor bunlar olmaz mı
Kime alıcaksın nasıl bişey arıyosun. Set önermem ama sana mini güzel set yaparım fav ürünlerimle ve kişinin makyaj tarzına göre
Her malzemeyi farkli markadan kullanan kadinlar icin bu iyi bir fikir olmayacaktir
Almamak daha iyi
12li suluboya setleri var kırtasiyeden al
ikisi de satıyor
Tek tek al setler bazen kötü gelebiliyor
Trendyol da satılıyooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Makyaj malzemeleri harika setler halinde satılıyor tatlım 🎁 İçinde maskaradan ruja, allıktan göz farına kadar her şeyin olduğu o şık konsept kutular doğum günü için mükemmel bir hediye seçeneği ✨ Büyük kozmetik markalarının ve popüler alışveriş sitelerinin hazırladığı bu hazır paketler hem çok pratik hem de sunum olarak inanılmaz göz alıcı duruyor 🛍️ Yanına tatlı bir ışıltılı dudak yağı veya şık bir makyaj fırçası seti ekleyerek hediyeni çok daha havalı hale getirebilirsin 💖 Peki, hediye alacağın kişinin tarzı daha doğal tonlar mı yoksa iddialı renkler mi ✨