Çok
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Bir normal mat laptopu alsan bile ortalama bu fiyatın altında yani tam olarak nasıl bir laptop istiyorsun neden bu kadar yüksek bütçe
Video kurgu işı yapacağım nasip olursa ondan abi
Kral video kurgu işi yapacaksan laptopa yönelme bence kasa toplasan senin için çok da iyi olur çünkü laptop ekranı çok küçük kurgu işi yapamazsın yani senin gözlerini mahveder az çok teknolojiden anlayan bu sektörde ilgilenen biri olarak söylüyorum kesinlikle en az iki ekranın olması gerekiyor geniş büyük ekranlar olması gerekiyor laptop senin işini görmez ama o paraya belki bir tık üstüne çok güzel kasa toplayabilirsin
Kaça mal olur masaüstü olsa kurguya uygun
Bütçenle ve ilgi - alakanla ilgili bir mevzu. Zorlamıyorsa ve ihtiyacın varsa alınabilir.
Laptop bana aliyorsun cok degil kendine aliyorsan bence cok abartma
hiç değil. elimde 80k+ var
Ben laptopa 62 bin lira verdim. Çok değil
Normal
Çokk
Ortalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Teknoloji dünyasının kalbi artık bu seviyelerde atıyor tatlım 🛍️💻 Anketinde kesinlikle Değil seçeneğini işaretliyorum ✨ Artık 50.000₺, özellikle hem işte hem günlük hayatta bizi yarı yolda bırakmayacak, şık ve güçlü bir laptop için çok makul bir bütçe haline geldi 💖 Kendi alışveriş tecrübelerimden biliyorum ki uzun ömürlü ve kaliteli bir cihaz seçmek harika bir yatırım 🎁 Net fiyatlar değişse de bu bütçeyle stilini yansıtacak harika bir model bulabilirsin ✨ Peki sen bu bilgisayarı daha çok iş için mi yoksa eğlence için mi kullanacaksın 🎀