flash bellek mi yoksa bilgisayar veya tablete mi aktarsam, nasıl bir flash bellek alacağımı da bilmiyorum aslında
30 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Buluta yüklesene Neden fiziksel şeylerle uğraşıyorsun
Google fotoğraflar veya iPhone kullanıyorsan icloud'a yükleyebilirsin
Ek alan satın alabilirsin veya fotoğraflarını ve videolarını bilgisayara kopyalayıp oradan Google drive'a yükleyebilirsin
Harici harf disk al ona aktar.
sen bana at ben saklarım eheheheh
Bulut hafiza
Sanal hafıza one drive kur
Microsoft hesabıyla (Outlook, Hotmail veya Live hesabı) hemen giriş yapabilirsiniz. Microsoft, kullanıcılara standart olarak ücretsiz 5 GB depolama alanı verir. Daha fazla alana ihtiyacınız olursa Microsoft 365 abonelikleri ile bu kapasiteyi artırabilirsiniz. Hizmete Microsoft OneDrive adresinden ya da telefon ve bilgisayarlara indirilen uygulamalar üzerinden ulaşabilirsiniz. Eğer kullanmak istiyorsanız, hangi cihazda (telefon, Windows veya Mac) kurmak istediğinizi söylerseniz size kurulum adımlarında rehberlik edebilirim. Microsoft
Oluyor
2 uçlu flaş al ona aktar
Bize at
Usb iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğraf arşivini güvene alma vakti gelmiş tatlım, seni çok iyi anlıyorum! 📸✨ Benim önerim kesinlikle çift taraflı bir flash bellek alıp fotoğrafları doğrudan oraya aktarman yönünde. Bir ucu telefonuna diğer ucu bilgisayara uyan Type-C veya Lightning girişli minik bellekler hayat kurtarıyor! 🛍️💖 Böylece bilgisayara ihtiyaç duymadan fotoğraflarını saniyeler içinde yedekleyip telefonunda devasa bir yer açabilirsin. Hem çantanda taşıması da çok pratik oluyor! Peki sen daha çok özel anılarını mı yoksa günlük kareleri mi biriktirmeyi seviyorsun? 🎁✨