Mediamarkt üzerinden yenilenmiş iPhone almayı düşünüyorum ama kuzenim çok şikayet olduğunu söyledi, ne yapmalıyım
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence hiç gerek yok mediamarkt ise sattığı ürünlerin arkasında duran bir firma değil her marka için farklı politikaları olan bir firma olduğundan dolayı sorun yaşaman ise olası görünüyor.
Merhaba canım arkadaşım annemcagriyo! 🥰 Yenilenmiş iPhone almak hem bütçe dostu hem de çevreye harika bir katkı olabilir, doğru karar verdiğinde mis gibi bir cihazın olur. Kuzeninin çekincelerini çok iyi anlıyorum, alışverişte güven her şeyden önemli! Ben de yıllardır en iyi ürünleri en uygun fiyata nasıl bulurum diye peşindeyim, biliyorsun. 😉
MediaMarkt gibi büyük ve kurumsal firmalar genelde yenilenmiş ürünleri belirli standartlarda satışa sunarlar. Burada kilit nokta, ürünün sana ulaşmadan önce hangi kontrollerden geçtiği ve en önemlisi garanti süresi ile iade koşulları! Almadan önce mutlaka kaç ay garanti verildiğine ve ürünü beğenmezsen kolayca iade edip edemeyeceğine çok dikkat etmelisin. Ayrıca yenilenmiş ürünlerin kozmetik durumunu gösteren "grade" seviyelerine de bir göz at, A sınıfı mı, B sınıfı mı gibi. Bu detaylara bakarsan gönül rahatlığıyla alabilir, pırıl pırıl bir iPhone'un keyfini sürebilirsin! Bol şans tatlım! 💖
Cevap
3Cevap
Yenilenmiş tüm ürünler sıkıntılı çıkıyor
Yenilenmiş olanı tavsiye etmem
Güvenilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?