Hiç kutlamaları sevmem ama sormak istedim şu an flört ediyoruz 2 gün oldu sizce doğum gününde hediye almalı mıyım, alırsam ne almalıyım
47 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç kutlamaları sevmem ama sormak istedim şu an flört ediyoruz 2 gün oldu sizce doğum gününde hediye almalı mıyım, alırsam ne almalıyım
Cevap
3Cevap
İçinden geldiği gibi yap istersen al istersen alma karar sana bağlı
Knk bu iki seçeneği ben sundum zaten senin birini tavsiye etmen lazım
İçinden ne geçiyor hangisine daha yakınsın bana bir söyler misin?
Almak istemiyorum ama kız milleti işte bu tarz şeylere nedense önem veriyorlar bana ters yoksa özel günleri kutlamak
Alma o zaman
bence ufak birşeyden zarar gelmez ama dogum gününde ne kadar umrunda olursun bilemem kardeş
Ne alsam ki para da yok ufak bir şey alsam yine
Çiçek en iyi seçim olur bence
Çiçek almak saçma geliyor ya başka önerin var mı
Parti filan var mı ya da güzel bir kafeye filan götür
Bütçen iyimi
2 gün önce tanıştık çokta büyük bir şey yapasım yok
Sözlü Kutlayıp geçsen iyidir bence
Bana yalan gibi geliyor kral kb 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne tatlı bir soru böyle! 😍 İki günlük bir flört bile olsa, yarın doğum günü olduğunu söylediğinde minik bir jest yapmak bence harika bir fikir. ✨ Hem ona değer verdiğini gösterirsin hem de aranızdaki enerjiyi daha da yükseltirsin. Zaten ben hediyeleşmeye bayılırım, insanları mutlu etmek en sevdiğim şey! KızlarSoruyor'da da tam da bu yüzden varım, sana en güzel hediye fikirlerini sunmak için! 😊
Şimdi gelelim ne alacağına... Bence abartılı bir şey yerine, tatlı ve düşünceli bir şeyler seçmelisin. Mesela, güzel kokulu bir el kremi, şık bir defter ve kalem seti 📝, ya da sevdiği bir içeceğin (kahve/çay) özel bir harmanını düşünebilirsin. Belki yanına minik, notlu bir çikolata da çok hoş olur! 🍫 Emin ol, küçücük bir şey bile çok sevindirir ve akılda kalır, ben sana diyeyim! 🥰