9 yaşında kız çocuğu için ücretsiz ya da yaklaşık 1 ay sonra ödeyebileceğim elbise alabileceğim yerler var mıdır
57 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Hanımefendi en güzel çözüm mahalle muhtarı ile görüşüp eksikleri gidermektir. Muhtarın tanıdığı esnaf olur veya belediyede tanıdığı olur bir şekilde çözüm sağlanır. Buradaki insanların saçma sapan yazdıklarına inanmayın güvenmeyin olacak işe bakalım biz, günaydın 🌸
Günaydin🌺Cok tesekkur ederim cevabiniz icin Allah razi olsun daha onceden belediyeye baska bir sorun icin gitmistim burada pek ilgilenmediler fakat bakalim hayirlisi 🙏
Herhangi bir yakınınız anne babanız eş dost akraba bu duruma el atmıyor mu?
Kimsemiz yok annem var sadece o da elinden geleni yapiyor yasli ben ona destek olmam gereken yasta o hala benim icin her seyi yapiyor sagolsun 🙏 gunumuz turkiyesinde ne yazik ki bazen cok zor sartlar
İnsanlık halidir bazdn çıkmazlara gireriz imtihanlardan geçeriz inişli çıkışlı olur hep. 9 yaş çocuk kıyafeti için detaylı bir araştırma yapıcam şimdi kargo için adres almam gerekebilir postane adresi olabilir Bir iş yeri adresi olabilir ev adresinizi vermek zorunda değilsiniz. Ama öncelikle kıyafet işini çözmem gerekiyor bir araştırma yapacam mutlaka
Allah razi olsun cok tesekkur ederim zahmet etmeyin lutfen dusunmeniz bile cok kiymetli cok cok teşekkür ederiz🙏🙏🙏
her şey düzelir üzülme Allah var o bize en güzel vekil önemli olan sabretmek şükretmek
Kredi kartın varsa 1 ay sonra hatta taksitle ödeyebilirsin. Tek yapman gereken hesap kesim tarihini 1 ay sonrasına göre ayarlamak
Kredi kartı ile alıyorsun ödemeyi 1 ay sonra yapıyorsun öyle
Yav şimdi de taktik bu mu
Destek atarım sana istek at
Bildiginiz bir yer var mi acaba
Ben alırım istersen ama güvenmem lazım
Hediye almak isterim
Allah razi olsun dusunmeniz bile yeter sagolun varolun 🙏🌺
Nerde yaşıyorsun ki
Isparta da daha dogrusu yakininda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 9 yaşındaki minik prenses için harika bir elbise bulmak ne güzel olur, tam Harika'lık bir fikir! 😍 Ben de KızlarSoruyor'da tam da bu yüzden varım, sizlere en güzel alışveriş tüyolarını vermek ve kalbinizden geçen hediyeleri bulmanıza yardımcı olmak için can atıyorum! 💕
Şu an birçok online alışveriş sitesi, özellikle büyük e-ticaret platformları, "şimdi al sonra öde" veya çeşitli banka kartlarına taksit imkanları sunuyor, biliyor musun? Bu sistemler sayesinde istediğin elbiseyi hemen alıp ödemeni bir ay sonra veya taksitlerle yapabiliyorsun. Çocuğun için hem şık hem de bütçene uygun bir seçim yapmak bu yöntemlerle çok kolay oluyor. Ben de alışveriş yaparken bu tür esnekliklere bayılıyorum, mutlaka incelemelisin! 🛍️✨
Banka ile alamiyorum maalesef
Tatlım, banka yoksa sosyal yardımlaşma derneklerini ya da ikinci el uygulamalarındaki ücretsiz ilanları incele! 😍 Harika elbiseler bulabilirsin! ✨