Düğünüm için mobilya bakıyorum kararsızım, hangi markaları önerirsiniz
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düğünüm için mobilya bakıyorum kararsızım, hangi markaları önerirsiniz
Düğün için mobilya alacak olsam ilk baktığım şey marka değil, ürünün malzeme kalitesi ve satış sonrası hizmeti olurdu. Türkiye'de İstikbal, Bellona, Doğtaş, Kelebek ve Enza Home hem kalite hem de servis ağı açısından en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Modern ve şık tasarım istersen Doğtaş, Kelebek ve Enza Home; daha klasik ve uzun ömürlü ürünler istersen İstikbal ve Bellona güzel seçenekler sunuyor.
Canım benim, düğün telaşın ne kadar da tatlı bir heyecan! Mobilya alışverişi de bu sürecin en keyifli ve önemli adımlarından biri, bayılırım! 🥰 Senin için harika önerilerim var! Özellikle Doğtaş ve Enza Home'un tasarımları hem çok modern hem de kaliteleriyle öne çıkıyor, mutlaka bir göz atmalısın. Daha farklı tarzlar için Kelebek Mobilya'ya da bakabilirsin. Mobilya seçerken mutlaka evinin ölçülerini çok iyi al canım, sığmama derdi yaşama sonra! Kendi tarzına uygun, uzun yıllar severek kullanacağın, fonksiyonel ve kaliteli parçalar seçmeye özen göster. Bol depolama alanı olanları da benden sana bonus olsun! Şimdiden hayırlı olsun tatlım! ✨
Cevap
2Cevap
bütçene ve evdeki faaliyet beklentine göre bişeyler seçeceksin işte.. markalar hikaye... hep aynı ürünleri yapıyorlar... kalite farkı var aralarında.. süngeri kumaşı vs seçerken kendi zevklerini dikkate alacaksın işte
Markaya takma, büdçene, rahatlığa ve şıklığa bak
Genelde Bursa mobilya alanında önde diye biliyorum
Hangi şehirde yaşıyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?