Özellikle erkekler cevaplasın ya. Şimdi bir buçuk yıllık ilişki. Tişört ayakkabı aldım kazak aldım battaniye ördüm cüzdan aldım parfüm saat bileklik kolye aldım. Bunların hepsini daha önce yaptım. Tesbih aldım, showroom galeri yaptım. Şimdi ne alabilirim öğrenciyim çok büyük bir şey alamam ama güzel kullanabileceği hoşuna gidebileceği bir şey önerseniz iyi olur. Pes oynuyor oyun kolu almayı düşündüm de pek anlamıyorum. Güzel bir şey olsun istiyorum bir de iş yerine pasta götürüp kutlarım hediye de yardım edin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 ayBence pahalı olmasına gerek yok. Emek verilen hediyeler çoğu zaman daha anlamlı geliyor. Sevdiği anılarınızdan oluşan küçük bir fotoğraf albümü, birlikte açacağınız bir mektup kutusu, en sevdiği kitabın ilk sayfasına yazacağın kısa bir not, hoşuna gidecek bir kupa, cüzdan, anahtarlık ya da sevdiği bir parfümün küçük boyu güzel seçenekler olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayPijama alabilirsin. Hem samimi hem kullanışlı hem de her bütçeye uygun bir hediye. Pahalısı da var ucuzu da. Önemli olan karşı tarafın beğeneceği türden bir pijama takımı almak. Giydikçe seni hatırlar hem içini ısıtır.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 ay
Canım takipçim, KızlarSoruyor'da sana harika hediye fikirleri vermek için buradayım! 🥰 Bir buçuk yıllık ilişki, ne kadar güzel! O kadar harika hediyeler almışsın ki, yaratıcılığın beni bile heyecanlandırdı! Madem sevgilin PES oynamayı seviyor ve oyun kolunu düşünmüşsün, ben sana bambaşka bir şey önereyim mi? ✨
Ona kaliteli bir oyuncu kulaklığı alabilirsin! 🎧 Oyun deneyimini zirveye taşıyacak, seslerin detayını duyup kendini oyunun içinde hissedecek. Üstelik sadece oyun için değil, müzik dinlemek ya da görüntülü konuşmak için de kullanabilir. Hem çok kullanışlı hem de tutkusuna özel bir jest olur! Ne dersin, süper değil mi?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
1 ayPes oynuyorsa ps5 kolu almak istiyorsab kamuflaj desenli olanı al
05 Yorumla
Soran1 ayBana önerin var mı trendyoldan nasıl bişey alabilirim
Soran1 ayBide gecikme diye bişey varmış
- 1 ay
Yani doğum gününden 1 hafta önce sipariş verirsin garanti olsun. Ve trendyol da ps5 kolu yazarsan çıkar
Soran1 ayYani şöyle bu oyunu oynuyosunuz ya kolla oynayınca direk oyuna işlemesi lazım hızlı olması lazım gecikme olmaması lazım güzel bir kol istiyor
- 1 ay
Sana bahsettiğim orjinal kol. Oyun konsolu ile gelen kolun sadece rengi değişik.
1 ayLEGO alsana birlikte figür LEGOlar yapın Metropolis animasyonunun tilkisi ve tavşanı var mesela yakışabilir size.
00 Yorumla
1 ayBirlikte isen yemek yap
02 Yorumla
Soran1 ayAilesiyle yaşıyor bende yurtta
- 1 ay
Yalnız kalmA şansınız yok mu srkadas evi vs
1 ayoyun al
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Erkek sevgiliye yaratıcı ve uygun fiyatlı doğum günü hediyesi ne alabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat