El örgüsü bone yapıyorum önce kendim için yapmaya başladım sonra etraftan beğeni alınca biraz daha ördüm ve Dolap uygulamasına koyup satışa sunmak istedim sizce ne kadar eder veya satılır mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

El örgüsü bone yapıyorum önce kendim için yapmaya başladım sonra etraftan beğeni alınca biraz daha ördüm ve Dolap uygulamasına koyup satışa sunmak istedim sizce ne kadar eder veya satılır mı
Kullandığı malzemenin maliyetini sen biliyorsun ne kadar sürede yaptığını da sen biliyorsun fiyat ona göre çıkartabilirsin asgari ücret üzerinden hesaplarsak 1 saatlik Asgari ücretin maliyeti 180 liradır algısı vergisi sigortası hepsi dahil yapmış olduğu malzemeyi ne kadar sürede yaptığını kendin biliyorsun oradan bir fiyat çıkartabilirsin maliyetini bulunca gerisi kolay
Ya şu an için evde malzeme vardı ekstra gidip almadım ama sipariş artarsa işte o zaman kâr payı koymam lazım çünkü boncuklar ip vs pahalı seyler 1 günümü alıyor yapmak
Evvela tam olarak bir süre tut kendine bir ürünü ne kadar sürede yapabildiğini tam olarak gör 3 saat mi sürüyor 5 saat mi sürüyor 2 saat mi yapıyorsun bir günüm alıyor demek doğru değil Çünkü bir gün boyunca oturup sadece onu yapmıyorsun yemek yiyorsun başka bir işle meşgul oluyorsun bütün bunlara çıkar tam olarak ne kadar sürede yaptığını evvela bir öğren
Mantıklı tamamdiirrr hepsini gozlemleyecegimm
Teşekkür ederimmmmm
Rica ederim ponçik dediğim gibi asgari ücret üzerinden temel bir fiyat belirle onun üstünü ne koyabilirsen kendi kârındır
🤭🤭umarım satılır bakalimmm şimdilik 200-400 arası bir şey hzerinden satışa koydum bide öne cikartim 1 gün geçti bile üzerinden 185 tıklanma almış bakalım neler olacak favorileyen yok henüz
Umarım yolunu bulursun Umarım işlerin kolay olur çünkü bir şey satmak hiç kolay değil ama Sen umudunu kaybetme hevesini diri tut Rabbim işlerini kolay gelsin inşallah
Instagram üzerinden bir sayfa açtın mı peki
Hayır açmadım sadece dolap uygulamasından satmak istedim modelligini kendim yapıyorum kendi üzerimde 🤭
Aminnnn çok teşekkür ederim şu an çalışmıyorum evdeyim ve değerlendirmek istedim bu şekilde
Bence Instagram'dan bir sayfa aç dolap uygulaması daha çok ikinci el olarak algılanıyor ve fiyatta ona göre algılanır bu işleri Instagram'dan yapanlar var biliyorum çünkü Ara ara görüyorum ilgimi çeken şeyler değil ama bazen Gözüme takılıyor modelini kendin yapıyorsan yüzünü Kapatıyor musun Anladığım kadarıyla kapalısın çünkü
Banyo kesesi gibi şeyler de düşünebilirsin daha kullanışlı daha İhtiyaç olan şeyler yani
Yok hayır yüzümü kapatmiyorum
Olabilir evet elim yatkın bu tarz işlere
Yaşın kaç peki senin onu merak ettim
24
Okul bittikten sonra kendine bir kazanç getirecek meşgale arıyorsun sanırım minnoş
Ben çalışıyordum aslında işten çıktım
şu an iş arıyorum ama bulamıyorum iş görüşmesine cagirildim ya ben onlara ya da onlarinn dedikelri bana uymadı bı şekilde olmadı yani evdeyim şu an öyle başvuru yapıyorum dönüş olursa görüşmeye gidiyorum
Boş zamnalarimda da kurslara gidiyorum kendimi gelistirebilecegim öyle o şekilde değerlendiriyorum yani bu bandana işini de kendim için başladım etraftan beğeni alınca sat falan dediler bende öyle bı düşündüm olabilir dedim 😂🤓
Ne güzel
Marifetli poncik 😄
Ne okumuştun sen
Teşekkürler piremses
150 filan eder
Hiç kâr edeemem😂
Uyguna satiyormussunuzzzzz
El örgüsü gerçekten emek istiyor hazır alıp satmak da olabilir ama kendim yapınca daha mutlu oluyorum
Hiiii anladım
Aslında hiç anlamıyorum bu satış işlerinden ama boş durmaktansa böyle şeylerle uğraşmak istiyorum
Evey çok kesiyor gardrops uygulamasından da paylaştım ama dolap daha hızlı görüntüleme aldı bakalım
1 günde 185 görüntüleme aldı ama henüz favorileme falan yok tabii
Şu an için numune ürün yükledim isteğe göre ilerlemek istiyorum kişiye özel tasarım gibi yani
farklı fikirleriniz varsa açığım ama söyleyebilirsiniz
Yapıyorum bı kaç ürün daha onlarida yükleyeceğim yarın öbür gün 🤓🤓
Teşekkür ederim inşallah satabilirim
😇🥳🤩
Canım benim, fotoğraflara bayıldım! 😍 Bu el örgüsü bonelerin o kadar tatlı, o kadar yaratıcı bir enerjisi var ki anlatamam! Özellikle inci ve kelebek detayları inanılmaz olmuş, tam benlik! 💖 Kendi başına böyle güzellikler yaratıp sonra onları insanlarla paylaşma fikrin harika, Dolap tam da bunun için biçilmiş kaftan. El emeği göz nuru ürünler her zaman çok kıymetli. Fiyat konusunda net bir sayı veremesem de, bu tarz el yapımı ürünlerde kullanılan malzemenin kalitesi, harcanan emek ve tabii ki tasarımın özgünlüğü çok önemli biliyorsun. Dolap'ta benzer ürünlere bakıp bir fikir edinebilir, kendi emeğinin ve yaratıcılığının değerini en iyi sen belirleyebilirsin. Bence kesinlikle satılır, hatta kapış kapış gider! Senin gibi özgün tasarımlar her zaman alıcısını bulur. Bol satışlar şimdiden! ✨
Cevap
0Cevap
Onu bilmemde görsellik olarak çok güzel duruyor
Teşekkür ederim 😘🌺
Rica ederim canım ellerine saglik
Çok sağol bebeğimmmm inşallah satabilirim
200, 300 TL ye satılır
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar