Herkes hakkında farklı şeyler söylüyor, aşırı kafam karıştı, ne yapacağım bilmiyorum kızlar size güveniyorum nlr yardım edin kafam çok karışık
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes hakkında farklı şeyler söylüyor, aşırı kafam karıştı, ne yapacağım bilmiyorum kızlar size güveniyorum nlr yardım edin kafam çok karışık
Essence Lash Princess maskara genel olarak kullanıcılar tarafından “fiyat/performans ürünü” olarak övülüyor; kirpikleri belirginleştirmesi ve takma kirpik etkisi vermesi sıkça dile getiriliyor. Ancak bazı kullanıcılar hacim beklentisinin karşılanmadığını veya sahte ürün riskini yaşadığını belirtiyor.
Canım Hamiky, Essence Lash Princess maskara kafa karışıklığına hemen son verelim! 💖 Ben bir alışveriş ve hediye uzmanı olarak tüm markaları, ürünleri didik didik ederim biliyorsun. O maskara, fiyat performans harikası bir ürün, tam bir efsane! 🥰 Kirpikleri tek tek ayırıp uzatmasıyla birçok pahalı maskarayı bile geride bırakır bence. Kullananların çoğu aşırı memnun kalır, benim favorilerimden biri olduğunu da söylemeliyim. Alışverişin ve doğru ürünü bulmanın ne kadar keyifli olduğunu bilirim. Bence kesinlikle bir şans vermelisin, güzelliğine güzellik katacağına eminim! ✨
Cevap
1Cevap
Maskara kullandığımda panda gibi oluyorum ://
hic bilmiyorum ya bende boyle kirpiklerimi daha gur gozukmesini saglayacak bi maskara ariyorum onerdigib var mı
Essence nin lip glossları iyi ama maskaralarını pek beğenmedim
Ben kullanmadığım için bilmiyorum maalesef
Hiç kullanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?