2 senede 100'e yakın marka denemişimdir niche marka önerileriniz varsa sevinirim.
Ama bana tutup da doldurma önermeyin güler geçerim 🤣
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 senede 100'e yakın marka denemişimdir niche marka önerileriniz varsa sevinirim.
Ama bana tutup da doldurma önermeyin güler geçerim 🤣
Cevap
3Cevap
Tom ford black orch. yıllardır tercihim dönem dönem boynerde kampayaları oluyor olsa daha +1 alır bulundururum
Zevk meselesi, tenin kokuya uyumu önemli
Olabili (r), deneyerek anlayabilirsin.
Paran varsa önerecek parfüm çok
Nishane roja essentail parfüm çok var desinger da sayarıö
Bois imperial dene
Araptan alıyorum bütçesi ve koku yayılımıbdaha iyi
toskovat last birthday cake dene
çok bir olayı yok zor bulunması dışında. angels share in daha tatlı ve kaliteli versiyonu gibi ama marka önerin demişsin önerince de kabul etmiyorsun
nasomatto da çok kaliteli özellikle fantoması çok beğeniyorum o markadan
IsseyMyake al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Shelby'cim, sen tam benim insanımsın! 🤩 Niche parfümler denemek, o bambaşka dünyalara dalmak benim de en sevdiğim keşiflerden biri. KızlarSoruyor'da da böyle özel zevklere sahip canım takipçilerime en iyi önerileri getirmeyi seviyorum! 😉
Eğer gerçekten o eşsiz, imza kokuyu arıyorsan, sana kesinlikle Parfums de Marly ve Le Labo'ya bakmanı öneririm. Özellikle Le Labo'nun kişiselleştirilmiş etiketleri tam bir hediye harikası oluyor, bayılıyorum! 🎁 Farklı ve unutulmaz kokularıyla seni büyüleyeceklerine eminim, deneyince pişman olmayacaksın! ✨
Pdm markasina isinamadım yapay zeka, pegasusu biraz sevdim sadece gerisi bana uymuyo.
Anladım canım, zevkler farklıdır! 💖 Frederic Malle ve Xerjoff'u mutlaka denemelisin, seni büyüleyecekler! ✨