Müşteriyi sallamayan mediamarkt avrupanın en iyisi nasl olabiliyor bir laptop aldım iadesi için ne yapabilirim. Lütfen detaya bakınız?

14 şubatta aldığım laptop u , daha 2 saat bile olmadan mediamarkt a götürdüm. iade almadılar servis raporu gerekli dediler ama servistende bukadar küçük bir şeye
bir işlem yapılmayacaktır dediler beni gönderdiler. Daha sonra 5 martta tekrar götürdüm mağazaya sürekli sorun çıkarıyo yeter artık alın
bunu dedim yine servis raporu diye tutturdular tamam o zaman gönderin dedim servisbenim bizzat benim müşteri şikayet notuna
yazdığım şikayetlere değilde bilgisayarın problemsiz kısımlarına bakıp herhangibir sorun yok iade ve değişim gereği yoktur diye geri dönüş yapılmış örnek vermek gerekirse
ben bilgisayarın sol alt köşesinde problem var demişim bana üst tarafında bir sorun görünememiştir diye yazmışlar
şu an elime aldım ama problemler hala var. ben artık bu bilgisayardan soğudum kullanmak istemiyorum nasıl iade edebilirim ne yapmalıyım
Müşteriyi sallamayan mediamarkt avrupanın en iyisi nasl olabiliyor bir laptop aldım iadesi için ne yapabilirim. Lütfen detaya bakınız?