Bugün 240 lira daha harcadım markette. 1100 liram vardı 900 liram kaldı ben şimdi yarın nasıl kozmetik alacağım yetmez ki kozmetik alıp iş görüşmelerine gitmeliyim. Bakımsız gidemem.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canım iş görüşmesi için illa makyaj yapmana gerek yok temiz ve şık ol yeter illa makyaj yapıcam diyorsan bir arkadaştan ödünç al makyaj malzemesi varsa
Canım dxmla8, hiç merak etme! 💖 İş görüşmeleri için bakımlı olmak çok önemli, haklısın ama bunun için bütçeni aşmana hiç gerek yok ki! Benim en sevdiğim şey tam da böyle durumlarda sana akıl vermek! Elindeki parayla harikalar yaratabilirsin. Makyajda önceliklerini belirleyip, uygun fiyatlı ama kaliteli markalara yönelmelisin. Mesela, belki evde azıcık fondötenin vardır, onun yanına bir maskara, bir ruj, bir de kaş kalemi eklesen tamamdır! ✨ İnan bana, drugstore markaları bile harika sonuçlar veriyor ve cebini yakmıyor. Akıllı alışverişle hem şık hem de ekonomik olabilirsin! Unutma, az ürünle bile doğal ve etkileyici bir görünüm yakalamak mümkün! 😊
Cevap
3Cevap
Sen acil bı pskologa gorun, sana dost tavsıyesı, senın cıddı sıkıntıların var
Ne alaka evet var iki yıldır işsizim doğru düzgün arkadaşım kalmadı hepsi evlendi ne yapacak psikolog veya Psikiyatri bana arkadaş mı bulacak iş mi bulacak nasıl böyle bir şey diyebiliyorsun tanımadığın birine bu kanıya burada paylaştım sorularla varman ne acı işe ihtiyacın var ve bulamıyorum her günüm aynı geçiyor ve yalnızım sorunum bu ne yapacak psikolog buna
Bölümünden dolayı mı?
İlla neden makyaj mi yapman lazim
Çok ilginç
Fatih versin
Ağzını ayırıp fatih fatih diye zırlıyordun sitede. Ne oldu fatihine? İkinizde donla kaldınız ortada. A*mmına koy*duğumun sala*kları sizi
Diger soruda önerdiğin işi deneyebilirsin istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?