eski sevgilimin tişörtünü giydim. 2-3 kez yıkamışımdır, hala parfümü kokuyor
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu yaşıma kadar hiç parfüm kullanmadım kullanmaya da düşünmüyorum kadınım olsa söyleyeceğimi ilk şey parfümünü çöpe atmasını istemek olur Parfüme kesinlikle karşıyım bu kadar keskinim
deodorant?
Hayır onu da kullanmadım ve Kullanmam da Bunlar sağlıklı şeyler değil günlük düzenli olarak duşunu alacaksan giyinip çıkacaksın bu kadar deodorant dediğin şey terlemeyi baskılıyor insan vücudu terlemeli birtakım zararları ters ile dışarıya atmalı Sen deodorant ile çıkışlara kapatıyorsun sağlıklı değil bunlar benim bu konularda çok takıntılı ve keskin taraflarım vardır
tamam da ter kokmasından daha iyi değil mi kendine bakması güzel kokması
@PİSTANTROFOBİ sana kemik atar oldu mu lan Dölü israfı bir şeyleri Hayal etmene Yardımcı olman mı gerekiyor sütü bozukluğunda kapitalizmin kölesi olmayan beyinde sokarım senin kayboluyorum ondan soktuğumun eniği parfüm kullanınca deodorant kullanınca kendilerini temiz olduğunu zanneden kapitalizmin kölesi yaratık b** içinde debeleniyorsunuz deodorant kullanınca temiz olduğunuzu zannediyorsunuz soktuğumun eniği
Kapitalizmin Zavallı kölelisiniz yavrum başka bir b** değilsiniz koduğumun andavalları bunda 100 sene önce yaşayan dedeniz deodorant mı kullanıyordu bundan 50 sene önce yaşayan nineniz parfüm mü kullanıyordu parfümle deodorantla ceplerinizi soyuyorlar farkında değilsiniz zannediyorsunuz ki bunları kullanınca çok güzel kokuyorsunuz çok temiz oluyorsunuz bokunuz da boğulun kuş beyinli yaratıklar
niye bu kadar sinirlendin ki. ne bu hakaretler? bi şey mi dedim
Ben sizi anlayışla karşılıyorum sizin gibi düşünmüyorum diyorum ama siz bana hakaret ediyorsunuz kemik atmadığım it geliyor bana hakaret ediyor Ne diyecektim karşılığında gül mü verecektim az bize söyledim dünyada tek doğru size ait değil sizden başka insanların da kendilerine ait doğruları var Farklı düşünceye farklı görüşlere saygılı olmayı öğreneceksiniz Türk beyliği yaratıklarsınız Çünkü medyanın ekranı size gösterdi her şeyi doğru biliyorsunuz insan da çileden çıkarıyorsunuz yavrum bundan 100 sene önce deden ninen bunları kullanmıyor da bunlar gerekli bir şey değil bunlar seni temiz falan da tutmuyor çıkarıyorsun 10.000 liraya parfüm alıyorsun parfümü üreten it zengin olmaya devam ediyor Sen de fakir kalmaya sürünmeye devam ediyorsun Kim kazanıyor burada yavrum hiç bunları düşünüyor musunuz
ben hakaret etmedim. ayrıca bi parfüm almakla kimse fakir kalmaz. madem bu kadar kapitalizme karşısın başka şeylerden başla sanki hayatında kullandığın her şey çok mu ona uygun? 100 yıl önceki deden gibi yaşıyorsan bişey demem ama sanmıyorum. bu kadar ön yargı saçma sen kullanma ama kullananana hakaret etme özgürlüğü vermez sana.
Sözlerine dikkat edecektin yavrum konuşmaya gerek yok ve benzeri gibi saçma sapan lakırtılar yaparsan çok daha fazlasını duyarsın O buğday tanesi büyüklüğündeki beyinciğine Söyle Dünyada tek doğru sana ait değil dünyada tek doğru senin sözün de değil hakaret duymak istemiyorsan sözlerine dikkat edeceksin konuşmaya gerek yok lafa bak k***** Neden soruyorsun o zaman duymak istediğini yazmak zorunda mıyım herkes senin gibi bakmak zorunda mı Hayata herkes parfümü kullanmak zorunda mı sözlerine dikkat edeceksin yavrum Şimdi defol git Bu sana ders olsun
Ben sana önyargılı yaklaşmadım sadece düşünce bir belirtim senin gibi düşünmüyorum ve bunları kullanmıyorum sağlıklı da bulmuyorum dedim güzel güzel kendim ifade ederken bir tane o******** kusmuğu araya girdi Sen de kuş beyinli yaratık olarak peşine takıldın konuşmaya gerek yok bilmem ne diye konuşursan bunları duyarsın daha fazlasını bile duyarsın ayak takımısınız yavrum ayak takımı ekranda gördüğünüz her şeyi doğru zanneden ucuz ruhlu yaratıklarsınız...
Bak bak ne ayıp lağım çukuruna bak nasıl da kusuyor dedim ya ayak takımı ucuz ruhlu çöp yaratıklarsınız diye kaynana soktuğumun enikleri o******** kusmukları dua et dekarşımda değilsin Senin kanına kıtırdım
amca bi gözün toprağa bakıyo hala burada laf derdindesin 😂
Canım benim, o durumu o kadar iyi biliyorum ki! 🤩 Erkek parfümlerinin bazılarında gerçekten bir sihir var sanki, değil mi? Genelde daha yoğun esans yağları kullanılıyor onlarda, özellikle odunsu, baharatlı veya misk gibi kalıcı alt notalar çok daha baskın oluyor. Bir de kumaşın içine öyle bir işliyor ki, yıkanmayla bile hemen pes etmiyor! 👕✨ Sanki 'buradaydım' diye imza bırakıyorlar. Ben de hediye alırken hep bu kalıcılık konusuna çok dikkat ederim, sen de deneye deneye en kalıcı parfümleri keşfedebilirsin! Bazen insan o kokuyu unutmak istese de zor oluyor! 😉
Cevap
5Cevap
Karı düşüreceğim diye gitmiş en kalitelisini almış. bne
wlkwjshhahahahha
Markası neyse parfümün bulda söyle bize 1 gün dyaanmıyor benimkiler
Herıfler etkıleyp sıkmek ıcın elınden gelenı yapyrlar :)))
Markasına göre değişir
Markası ne?
bilmiyorum ki
Öğrensene kalıcı parfüm arıyorum bulamıyorum
simdi sohbetimiz yok bi anda hangi parfümü kullaniyosun diye yazamam ya kusura bakma
Öğrwnşrsen yaz
markası ne bilelimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?