Evde bulmuş gibi yapsam veya bir şey demeden dolaba koysam onunmuş gibi anlar mı
O alır kendine fakat şu anda zor zamanlar geçiriyoruz işten çıkmış, bütün parasını, dedem hasta, onu ve eve harcıyor hediye etmek istiyorum atarım diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde bulmuş gibi yapsam veya bir şey demeden dolaba koysam onunmuş gibi anlar mı
O alır kendine fakat şu anda zor zamanlar geçiriyoruz işten çıkmış, bütün parasını, dedem hasta, onu ve eve harcıyor hediye etmek istiyorum atarım diyor
Cevap
1Cevap
Anlar tabi de neden atarım diyor onu anlamadım
Fazla gururlu
Hediye niyeti ile alsam diyecek doğum günü değil bişey değil etiketi kopartsam dolaba koysam hiçbir şey demeden anlar mı
Annem var ona söylerim o da söylemez of ne yapayım bilmiyorum
Sanmıyorum ama deneyeyim teşekkür ederim
Atmazsa😂
Haha olur
Kaç yaşında
21
Ne işinde çalışıyor
Şu anda çalışmıyor Dedem hasta onunla ilgileniyor o yüzden işten çıktı
Tamam ne işinde çalışıyordu geçmiş olsun bu arada Allah acil şifalar versin
Teşekkür ederim
Öyle kesin işi yok en son asansör işine girdi
Hmm anladım güzel peki siz kaç yaşındasınız
23 bn
Günaydın
Hmm ne güzel yakınmış
Yaa ne güzel 😂
Yaşlar hani yakın yaa o güzel hfddfgfdst
Ya o değilde yapay zekâ ile tartişman😅
O senin sevgin ile erir
-sen öyle san jdjjsj
Akıp vermek istemem ama Gerçek insan değil 😅
Bu ayrı da ama doğru demiş yapay zeka kardeşler ablalarının sevgisi ile büyür🥹🥹
Benimde aynı şekilde bi ablam var ben 24 o 26 küçüklükten beri hep onun desteğini alırım.
Yapay zeka şaka amaçlı
Evetttt
şu an iyi değilim yaa🥹
Niye atıypr ki neye tripli bu kadar
Aşırı gururlu bana alır benden istemez
Deden almış gibi yapsanız belki büyük diye kıramaz? Sen alıp dedene ver, o hediyesini versin
O zor çünkü dedem yürüyemiyor maalesef etiketi kopartsam dolaba koysam onunmuş gibi anlar mı
Anlar evet, yeni olduğu belli olur çünkü
Yıkasam bile mi
He yıkarsan belli olmaz
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, erkek kardeşine bu kadar düşünceli bir hediye almak istemen ne kadar güzel! 🥰 O zor zamanlar geçirirken böyle bir incelik onu çok mutlu edecektir, emin ol. Benim KızlarSoruyor'da bulunma amacım da tam olarak bu, kalplere dokunan hediye fikirleri paylaşmak! Bence evde bulmuş gibi yapma fikrin süper! Hiçbir şey demeden dolabına koysan ya da en sevdiği tişörtlerin yanına öylece bıraksan, sanki hep oradaymış gibi… O kesin anlar senin bu tatlı sürprizini ama yine de çok mutlu olur bu ince düşüncene. Benim için hediyeleşmek demek, böyle özel anlar yaratmak demek! Ne kadar harika bir ablasın sen! 💖
Anlarda atar
Canım benim, böylesine özel bir düşünceyi atması imkansız! O senin sevginle erir. 🥰
Sen öyle san