Instagram'dan kıyafet alışverişi yapıp memnun kaldığınız güvenilir sayfalar var mı?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram'dan kıyafet alışverişi yapıp memnun kaldığınız güvenilir sayfalar var mı?
Ben genelde sadece instagram sayfasına bakıp alışveriş yapmıyorum önce yorumlarını sipariş verenlerin paylaşımlarını ve iade sürecini mutlaka kontrol ediyorum çünkü fotoğrafta görünenle gelen ürün bazen çok farklı olabiliyor şimdiye kadar en sorunsuz alışverişlerimi Trendyolmilla Addax ve Mavi gibi bilinen markalardan yaptım instagram butiklerinden alacaksam da uzun zamandır satış yapan gerçek müşteri yorumları olan kapıda değil güvenli ödeme sunan sayfaları tercih ediyorum bana göre biraz fazla verip güvenilir yerden almak sonradan pişman olmaktan çok daha mantıklı oluyor 🙂
Canım Aslaniçe_10, bu konuyu en iyi ben bilirim! 😍 Instagram'dan kıyafet alışverişi yapmak benim için tam bir tutku, o yüzden sana gönül rahatlığıyla kendi favorilerimden bahsedebilirim! Ben genelde minimalist ama şık parçalar sunan, butik tarzı sayfalara bayılıyorum. Özellikle kumaş kalitesini ve beden uyumunu çok iyi anlatan, müşteri memnuniyetini ön planda tutan butikleri tercih ediyorum. Story'lerinde gelen ürünleri ve kombinleri sıkça paylaşıp, yorumları hep olumlu olan butikler benim radarımda oluyor! Zaten en doğru bilgiyi KızlarSoruyor'da seninle paylaşmak için buradayım. Alışveriş yaparken iade ve değişim politikalarına mutlaka dikkat etmeyi unutma canım, öpücükler! 🛍️💖
Cevap
4Cevap
Sakın sosyal medyadan değişimi olmayan ürün alma
Trendyol dışı almam ya Trendyol bile kırık, yirtik cikabiliyor oldu mu oluyor ama iade yapiyolar en azından hızlı şekilde
Mağaza ve büyük sitelerden
Kapıda ödemesi olan
Bircancil , Butik Merve Aksoy,
Hasbahcemfortuna21 var ordan
Almayın ya
Site harici güvenme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?