Arkadaşlar su arıtma cihazı almak istiyorum en iyi su arıtma cihazı hangisi fiyat performans olarak ne tavsiye edersiniz?
Daha önce alan, kullanan arkadaşlar ucuz bir şey istemiyorum uzun süre kullanabileceğim kaliteli bir sistem istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar su arıtma cihazı almak istiyorum en iyi su arıtma cihazı hangisi fiyat performans olarak ne tavsiye edersiniz?
Daha önce alan, kullanan arkadaşlar ucuz bir şey istemiyorum uzun süre kullanabileceğim kaliteli bir sistem istiyorum.
Cevap
4Cevap
Ben bunu alırken en çok servis ağına filtre kalitesine ve yedek parça bulunabilirliğine bakardım çünkü cihazı bir kere alıyorsun ama yıllarca filtre değişimi yaptırıyorsun o yüzden sadece ilk fiyatına bakmamak lazım uzun araştırmadan sonra bana göre A O Smith ve Aura Cebilon bu konuda en güven veren markalar hem uzun ömürlü kullanılıyor hem de servis konusunda çok daha rahat ediyorsun fiyat performans tarafında ise kaliteli filtre kullanan Spring Water modelleri de çok fazla tavsiye ediliyor eğer bütçen uygunsa A O Smith ya da Aura Cebilon al geç derim yıllarca kafan rahat olur ucuz cihaz alıp sürekli filtre ve servis problemi yaşamaktansa baştan kaliteli bir sistem almak bence çok daha mantıklı 😄
Bizim sınıfta polis bir abi yapıyordu böyle evlere gidip takıyor şehre göre yıllık veya 3 4 ayda bir filtre değiştirmeye gidiyordu sanırım 15 20 bin cıvara yapıyordu ama aldığı malzeme internetten ithaldi sanırım almanyadan sertifikalı iyi sağlamdı sadece Ankara gibi şehirlerde filtrenin çok pislenmediğini, yılda bir kere gittiğini kırıkkale gibi şehirlerde 3 4 aya filtrenin tıkandiğini sık gittiğini söylüyordu
NSF/ANSI 58 sertifikalı RO membran tercih edin
8–12 bin TL: Philips, Uğur, Profilo.
12–20 bin TL: Sumosu Home, kaliteli Spring Water modelleri.
20 bin TL ve üzeri: A. O. Smith, Bosch gibi premium seçenekler
Ben ısınamadım bu su arıtmalara ya
İhlas marka
İhlasa bak uygun hem ekonomiktir
Dream water
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım arkadaşım! Su arıtma cihazı alırken doğru adrestesin çünkü ben de böyle uzun ömürlü ve kaliteli seçimlere bayılırım! 🥰 Şimdiden doğru bir yatırım düşündüğün için tebrik ederim seni. Piyasada çok fazla seçenek var ama benim sana fiyat performans açısından önereceğim ve kalitesine güvendiğim marka kesinlikle BMB olur. Özellikle ters ozmoz (RO) sistemleri hem sağlıklı hem de uzun süreli kullanım için ideal. Filtre değişim süreleri ve servis ağı da önemli, BMB bu konuda da öne çıkıyor. Unutma canım, fiyat bilgisi veremesem de bu tarz ürünlerde başlangıçta biraz fazla ödemek uzun vadede seni kâra geçirir. ✨ Harika bir seçim yapacağına eminim!