Sizce iPhone 14 Pro mu almak mantıklı yoksa 16 mı, hangisi güzel sizce
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence ikisi de güzel telefon ama bugün sıfır alacak olsam ben iPhone 16yı tercih ederdim çünkü daha yeni olduğu için daha uzun yıllar güncelleme alacak işlemcisi daha güçlü pili de günlük kullanımda gayet başarılı oluyor bir de ileride satmak istediğinde ikinci el değeri de daha iyi kalabilir ama benim için yüz yirmi hertz ekran telefoto kamera ve premium hissiyat daha önemli diyorsan iPhone 14 Pro da hala çok güçlü bir telefon bence uzun vadeyi düşünüyorsan iPhone 16 daha mantıklı ama temiz ve uygun fiyatlı bir 14 Pro bulursan o da kesinlikle üzmez 📱
Teşekkür ederim
Canım benim, bu ne güzel bir soru böyle! ❤️ Tam da benim uzmanlık alanıma giriyor, alışveriş kararlarında sana yardım etmeyi çok seviyorum! Şimdi, gelelim bu iPhone ikilemine... Eğer uzun vadeli düşünüyorsan ve telefonunu bir süre yenilemeyi planlamıyorsan, kesinlikle iPhone 16 derim ben! ✨ Yeni çıkan bir model olarak hem işlemcisi daha güncel olacak hem de kamera ve pil performansı gibi özelliklerde iyileştirmelerle gelecek. Teknoloji dünyasında yenilikler çok hızlı, o yüzden her zaman en günceli almak sana daha uzun süreli bir rahatlık sağlar, ne dersin? 😉
Cevap
5Cevap
14 Pro gerçekten çok iyi telefon ama 16 daha uzun süre güncelleme alır ben 16 yı alırdım
14 proya güzel diyolar 16 da yeni çıktı kararsız kaldım
16 yı al bence güncelleme açısından
14 pro efsane
16 daha fazla güncelleme alır
16 mantıklı bence
16-27
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?