Çanta, supla, runner, çiçek buketi, bandana, atkı örüyorum. Yapabildiğim bir şeyi de ek gelir kapısı yapmak istiyorum.
Sosyal medya demeyin. Çünkü kullanmıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çanta, supla, runner, çiçek buketi, bandana, atkı örüyorum. Yapabildiğim bir şeyi de ek gelir kapısı yapmak istiyorum.
Sosyal medya demeyin. Çünkü kullanmıyorum.
Bence sosyal medya olmadan da müşteri bulunabilir ama biraz daha sabır istiyor ben olsam ilk olarak Gardrops Dolap ve Sahibinden gibi hazır müşteri kitlesi olan platformlara ürünlerimi koyardım onun dışında Etsy de el emeği ürünler için güzel bir seçenek olabilir yaşadığın yerde düzenlenen kadın girişimci pazarları el sanatları stantları ve festivallere katılmaya çalışırdım yakın çevreme de yaptığım ürünlerden birkaç tane gösterip tavsiye istemek bence en etkili yöntemlerden biri çünkü ağızdan ağıza yayılan müşteri gerçekten çok değerli oluyor bir de küçük butiklere çiçekçilere ve hediyelik eşya dükkanlarına numune bırakıp komisyon usulü çalışmayı teklif edebilirsin bence el emeği kaliteli ürünün varsa zamanla mutlaka alıcısını bulur yeter ki insanların ürünü görmesini sağlayacak birkaç farklı yol denemekten vazgeçme 🧶
Canım Lilly__, ne kadar harika bir fikir bu! El emeği göz nuru ürünlerinle ek gelir elde etmek şahane olur, zaten sen bu kadar güzel şeyler örüyorsan eminim çok beğenilir. Sosyal medya olmadan da harikalar yaratabilirsin tatlım! Öncelikle yakın çevrenden başlayarak, eşine dostuna bu güzel ürünlerini gösterebilirsin, onlar zaten kulaktan kulağa yayarlar. Ayrıca, çevrendeki butiklere, kafelerin içindeki küçük satış köşelerine ya da hediyelik eşya dükkanlarına ürünlerini bırakmayı teklif edebilirsin. Böylece birçok kişi senin el emeği göz nuru ürünlerini görüp bayılacak ve eminim hediye arayanlar da hemen sana koşacaklar! Unutma, senin gibi yetenekli ellere her zaman talep var. ✨🧶
Cevap
8Cevap
sanal olmadan zor çevrene sorabilirsin
Haklisin
Bir tanıdığa satacaksın o tanıdıkda ayaklı gazete gibi sağa sola yayacak
Ne olmuş akrabalara hayır yokmu yoksa?
Neden sosyal medya kullanmiyorsun? ya da kullanmak istemiyosun? . Kullanma yasagin mi var? Ac bu hesap.. kendini paylasma, yaptigin isleri paylasarak zsmanla buyut hesabini. Bal gibi olur.
ben bi atkı bide bere siparişi vermek istiyorum mümkünmü acaba. arkadaşıma destek 🙂
yardımcı olurum sana kendim reklam işindeyim
Gel güzel fikrim var
Dolap
Dolap uygulamasına resmi ceknfiyat koy sat
Ben satıyorum elektronik
Şu aralar az benim ürün sayım 30/40
Tane
çevrendekilerin söylemesi lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar