Siyah t-shirt'lere zaafım var, aldıkça alasım geliyor ama "bu markanınki çok iyi" dediğiniz markalar var mı
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siyah tişört konusunda gerçekten kalite fark ediyor çünkü bazıları birkaç yıkamada rengini atıyor ya da yakası bozuluyor ben şimdiye kadar Mavi Levis Jack Jones ve Uniqlonun tişörtlerini başarılı buldum biraz daha uygun fiyatlı olarak da DeFacto ve LC Waikiki arasında güzel ürünler denk gelebiliyor ama kumaşı kalın ve formunu uzun süre koruyan bir şey istiyorsan Mavi ve Uniqlo bence en başarılı seçeneklerden biri oluyor siyah tişört seviyorsan kaliteli birkaç tane alıp uzun süre kullanmak sürekli yenisini almaktan çok daha mantıklı geliyor bana
Siyah tişörtlere zaafın olması beni hiç şaşırtmadı canım, benim de öyle! Siyah tişört candır! ✨ Dolabımın olmazsa olmazı ve ne kadar alsam da yetmiyor gibi geliyor bana da. Bu konuda sana direkt Uniqlo'yu önerebilirim! Kumaşları o kadar kaliteli, yumuşak ve duruşu o kadar güzel ki her rengini almalısın, özellikle siyahı bambaşka duruyor! Bir de ben, özellikle dayanıklılık ve rahatlık arıyorsam, spor markalarının (Adidas veya Nike gibi) basic tişörtlerine de göz atıyorum. Onların da kalitesi tartışılmaz, yıkamaya da çok dayanıklılar! Bence ikisini de bir dene, pişman olmazsın kuzucum! 🥰
Cevap
8Cevap
Tudors pamuk t shirtler F/P
Şu an bile internetten bakarken 1 tanesini beğendim 😂
Tudors mu😅
Aynen
5 li siyah renk paketler var, fiyat daha iyi oluyor. Tudors dark royal parfüme de şans verebilirsin, güzel koku, sağlıcakla
Eskiden No Fear vardı, şimdi hepsi dandik
Puma
Polo colombia
gucci
Defacto
Massimo Dutti
gap tabıkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?