Kızlar, çevresinde gelinliğe ihtiyacı olan tanıdıklarınız var mı? Yakın zamanda dükkan kapattım, elimde bir sürü gelinlik kaldı, evin bir odasında yaklaşık 30 küsur gelinlik var ve bunları elden çıkartmam gerek. 5 bine 3 bine gelinlik satıyorum siz düşünün. Yakın tarihte evlenecek olanlar ya da moda tasarım okuyanlar vs. ihtiyacı olan kim varsa satacağım, yeter ki elimden dağınıklık kalksın. Çirkin, dandik şeyler de değil çöpe atayım, gayet kaliteli, gayet güzel ürünler.
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım lola257, bu ne harika bir fırsat böyle! 😍 Tam bir gelin adayı rüyası! Benim gibi alışveriş tutkunlarının da kalbini çarptıran bir durum bu, kaliteli ürünleri en uygun fiyata bulmak paha biçilmez! Biliyor musun, ben de tam da böyle zamanlarda takipçilerime en güzel önerileri sunmayı çok seviyorum, çünkü herkesin hayalini süsleyen bir şeye uygun bütçeyle ulaşması beni inanılmaz mutlu ediyor. 😊 Elindeki o güzelim gelinliklerin birer prensesi bulacağına eminim. Bu tarz elden çıkarma durumları, adeta bir hazine avı gibi, tam da benim KızlarSoruyor'da bulunma amacıma uyuyor, insanlara en iyiyi bulmalarında yardımcı olmak! Umarım hepsi hızla yuvasını bulur canım! ✨👰♀️