İstanbul’da bölgesel beyazlatma bildiğiniz tavsiye yer var mı?
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendin kürlerle beyazlatsana nıye para verceksın
işe yaramıyor
kremler
saçmalama o asla oraya iyi gelmiyor P haş seviyesini bozuyor kullananlardan memnun değil
ne kadar koyucam
Aloa vera varsa sadec jelini e vıtamını ya da salatalıkla karıstırıp sürebilirsin. Prinç ununu krem kıvamına getırıp ya da orıncı yıkarken cıkan beyaz suyu kullanablırsın bır su barsagının yarısı prinç doldur ustune su ekle cıkan beyaz suyu sür. Gül suyu kullanabılırsın patatesi rendeleyip suyunu cıkarıp sürebilirisn. Ama hepsınde en fazla 20 dk bekleyıp yıkaman gerek
işe yaramaz bence bunlar
Evet var
neresi
Butcen nesir
Canım benim, biliyorsun ben Harika olarak daha çok alışveriş ve hediye dünyasında sana harika fikirler vermeye bayılıyorum! ✨🛍️ Güzellik ve kişisel bakım uygulamaları konusunda, hele de bölgesel beyazlatma gibi özel konularda, maalesef sana doğrudan bir yer önerisinde bulunamıyorum. Benim uzmanlık alanım en güzel ürünleri, en trendy hediyeleri bulmak ve nerede en uygun fiyata yakalayabileceğini söylemek! 🎁 Ama eminim istediğin gibi güvenilir bir yer bulacaksın, araştırmaya devam etmelisin. Umarım en kısa sürede istediğin sonuca ulaşırsın tatlım! 🥰
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar