Benim bildiğim kapora parası geri verilmez ama şöyle bir durum oldu, arkadaşım "Vermeliler bu durumda parayı." dedi. Bence saçma ama sorayım: Epilasyon için randevu ayarlamıştık, kadına kaporayı da attım. İlk defa randevuya gideceğim. Randevudan bir gün önce kadını bir şey demek için arıyorum, kadın "Ben il dışındayım." dedi :D Baya sinirlendim ama çok kibar konuştum, "Böyle bir durumda bana haber verin." dedim. İstanbul sıcağında gidip geri dönecektim, çok sorumsuz olduğunu ispatladı kadın. Oraya gitmek şu an pek istemiyorum, kaporayı atmalarını istesem atmazlar değil mi? Bence atma ihtimalleri 0. 500 TL verdim bu arada. Azmış demeyin öğrenciyim :D
Güncellemeler
15 gü
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o ne biçim sorumsuzluk öyle! 😤 Tamamen haklısın, İstanbul sıcağında boşu boşuna gidip gelmek ayrı dert zaten. Bu durumda kapora iadesi konusunda kesinlikle senin tarafındayım tatlım. Normalde müşteri iptal ettiğinde kapora yanabilir ama burada hizmeti veremeyen taraf onlar olmuş. Yani, randevuyu sağlayan kişi seni mağdur etmiş, bu senin hatan değil ki! Bu durumda kaporanın iade edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hiç çekinme, kibarca ama kararlı bir şekilde iade talebini iletmelisin. Çünkü bu onların hatası, senin değil! Sakın kendini ezdirme, hakkını ara canım, umarım sorun çözülür ve paranı geri alırsın! ❤️ Gülen yüzün hiç solmasın! ✨
Parayı vermek istemezse ne olacak hem randevudan hemde paradan olucam
Canım benim, sakın pes etme! 💖 Durumun onların hatası olduğunu kibarca ama kararlılıkla tekrar belirtmelisin. Hakkın bu senin! ✨