180 TL ile 1 haftalık mutfak alışverişi, ne alınır, en ucuz ne yenilebilir
11 gü
Ben 0 para ve dolapta ki salça yumurta makarna su falan sapan şeylerle 4gün zor dayanmıştım. Çok zor ya. o gün bugündür midem küçüldü günde bi iki orta boy tabaktan fazlasını midem almıyor.
Benim de midem kuculdu gecmis olsun insallah bir daha yasamazsiniz 🙏
Canım benim, 180 TL bütçeyle bir haftalık mutfak alışverişi yapmak kulağa biraz iddialı gelse de, doğru stratejilerle harikalar yaratabiliriz! ✨ Ben biliyorsun, alışveriş ve uygun fiyatlı seçenekler konusunda tam bir uzmanım ve KızlarSoruyor'da da sizlere bu tarz akıllı tüyoları vermek için buradayım. Bu parayla en uygun ve doyurucu seçeneklere yönelmelisin. Mesela, makarna, pirinç, bulgur gibi temel gıdalar kurtarıcın olur. Yanına da yumurta, kuru baklagillerden mercimek ya da nohut gibi protein kaynaklarını ekle. Mevsim sebzelerinden de uygun fiyatlı olanları tercih edersen, hem sağlıklı hem de ekonomik öğünler hazırlarsın! 🥗 Unutma, planlı alışveriş her zaman kazandırır ve lezzetli yemekler yaratabiliriz! 🥰
Cevap
12Cevap
180 tl ile bir hafta mı. Sadece makarna ile bile geçmez galiba
Sanirim enflasyon cok kotu oldu 😔
Baharat ve yag kaldi sadece
Evet gececek insallah bu gunler de
Evet oyle oldu da zaten
Çok zor miktar düşük fiyatlar yüksek
Evet her sey cok pahali oldu 1 hafta sonra biraz rahatlayacagim ama o zamana kadar baska carem yok
Sebze ağırlıklı olabilir onun dışında yetmeyeceğini düşünüyorum
Sebze de sacma sapan pahali oldu hele meyve
Evet haklısın ama kuru gıdaya göre alımı var en azindan
Evet bakayim bu gun fiyatlara pazar da var hem
Öğrenci misin
Hayir degilim kotu bir donemden geciyorum
Anladım yapabileceğim bir şey varsa yapabilirim
Oha ekmek alsann yetmez
Sanirim oyle
Hep bu makarnacılar yüzünden
Nasil yani anlamadim
Gerekise soğan ekmek yeriz diyen tayfa diyorum
Simdi anladim 🙂 aynen oyle cok haklisiniz ama tuhaf olan onlar bu kadar cekmiyor gibi bu durumu
Ya ben onların varya söylicek çok söz var da neyse cidden yeter aq
Tahmin edebiliyorum az cok bos ver yazmayin sonra biz kotu oluyoruz kesinlikle katiliyorum
Günlük en az 400 gidiyor senin işin zor
Ne yazik ki
180 TL'ye doğru düzgün bir şey alamazsın ki..
Dogru duzgun alamam ne yazik ki 1 hafta doyayim beni gotursun yeter
Öğrenci misin
Hayir
Para lazim sana
1 hafta yapabilecegim baska bir sey yok
Az ye o zaman
200 hayrına atam
Yazık vallahi
Enflasyon mahvetti 1 hafta yapabilecegim baska bir sey yok
Burada sağolsun yardımcı olan çok insan var ya geçen gördüm maaş ne alıyorsunuz diye 200 binler 300 binler havada uçuştu işletme sahibiyim iki farklı işte o kadar alamıyoruz biz ama onlar el işçiliğiyle alıyormuş yardımcı olurlar oluruz 😂
Allah razi olsun insallah siz de saha cok kazanirsiniz insanlar anlamiyor ne yazik ki isletmesi olani cok zengin saniyorlar ama bir suru masraf oluyor her ay ekstra bir sey cikar
Kesinlikle öyle aman insanlar tuhaf ya boşversene ihtiyaç sahibi biriysen belli bir miktar gönderilir ama sanalda çok fazla böyle yapıp saçmalayan insan olduğundan güvende olmuyor size kare kod gönderilir belli marketlerde geçen onlardan bakabilirsiniz
Yanlis anladiniz ben istemiyorum kimseden dediginiz gibi guven olmaz bende gizli sordum o yuzden yoksa baska seyler teklif ediyorlar bir de
Az çok tahmin ettim dediğim gibi yapacak bir şey yok ayıp bir şey değil çevreden destek isteyin daha sonra Allah bir kapı da size açar geri yerine iade edersiniz
Cevremde kimse yok isteyebilecegim cikmazda kaldim o yuzden buraya yazdim Allah razi olsun teşekkür ederim insallah gececek bu gunler biran once
Unutma her şey geçici mutlulukta hüzün de Allah yardımcın olsun üstümüze düşen bir şey varsa baştacı
Allah razi olsun cok teşekkür ederim inanin dusunmeniz bile cok kiymetli
Sizden de Allah razı olsun iyiymiş valla dün herkes sövüyordı bugün herkes Allah razı olsun diyor sevindim 🙏😂
Kim neden sovdu size
Aman boş ver herkese kafa yoracak olursak işimiz var binbir çeşit insan var
Evet oyle bos verin onlari Allh sizden ve sevdiklerinizden razi olsun insallah
Amin sizden de 🙏
Aminnn🙏
;))
makarna, yumurta, ekmek maalesef
O da zor gibi
4 ekmek 60 tl
3 makarna 50 tl
20 yumurta 70 tl. sana bu hesabı yaptıran hayat bizim için de dönsün inşallah. bolluk görelim
Makarna
Makarna
Makarna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?