27 Mayıs'ta sipariş oluşturduğumda iki ürün de vardı haftalar geçti kargom gelmedi sayfaya yazdım benim sipariş kâğıdımı buldular kargoya düşmemiş, elbise kalmamış tabii para iadesi oluşturdular diğer ürünü de gönderecekler ama bu elbisenin olmamasına üzüldüm çok da sinirlendim @butik35tl siz de takip ediyorsanız dikkat edin böyle bir ihmalkârlık olamaz bence 😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
En güzeli mağazadan almak gadası
Mağazalarda da yok ben bulamıyorum ya herkes instagram butik sayfa açmaya yöneldi evet çok güzel ürünler de var ama herkes işini özenle yapmıyor durduk yere güzelim elbiseden oldum fiyatını ödememe rağmen
Valla 800 bin takipçisi olan yerler bile hileye başvuruyor
Takipçi sayısı önemsiz benim için yorumlara da kolay kolay inanamıyor insan iş yerinde ki kızlar alıyormuş diye ona güvenip sipariş verdim şans yok ben de
Internetten kıyafet almayın. Alacaksanız bilindik sitelerden alışveriş yapın. Bende aynı durumu yaşadım farklı kıyafet gönderiyorlar
Bu ikinci internet alışverişimdi ilk alışverişte böyle bir şey yaşamadım hem kalitesi hem fiyatı iyiydi ama bu hayal kırıklığı oldu
Onların ihmalkârlığı, sizin şansızlığınız. Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim 😑
Çok ayıp etmişler
Çokk 😭
Yıldızını düşürelim onların nasıl sana bunu yapmışlar
İnstagram sayfası şikayet edelim bence
Tamam şikayet oluşturalım 😬
@butik35tl ismi
İnternet üzerinden giyim alınmaz.
Bir kere aldım sorun yaşamadım kalite olarakta fiyat olarakta çok iyiydi ama bu sayfa pişman etti
Sayfa kaynaklı olmuş o zaman ama hiç tavsiye etmiyorum internet üzerinden alımı
Evet bir daha almam ne görürsem göreyim
Alma hiç gerek yok
Mağazalarda da aradığını bulamıyor insan 😑 off off
Haklı olabilirsin farklı giyim olsun istiyorsun
Farklı değil ama yakışan olsun istiyorum
Anlıyorum umarım bulursun daha çok mağaza gezmen lazım olacak.
İşte 2 gün hafta sonu var onda da dinleneyim mi anneme mi yardım edeyim alışveriş için mi gezeyim ben ne yapayım şimdi benim morali sıffır sıffır sıffır
Moralini bozma planlama yap hepsi çok kolay olur.
Zaten beş gün boyunca iş yerinde her şeyi bir plan üzerine oturtuyor insan bir de hafta sonunu planla üff düşündükçe daraldım
Başka şansın var mı peki Herkesin istediği gibi olmuyor bu hayatta maalesef
Evet 🥲 bakalım ya nasip artık
Yani nasipten ötesi yok.
Evet hayırlısı değilmiş demek ki
Hayırlısı ne İyi ise o olsun demek lazım.
Öyle dedik ama yine de üzüldüm yani ihmalleri yüzünden elbiseden oldum
Dert değil aslında, dert etme kendine bence
Evet bu dert sayılmaz azıcık şımarıklık belki de çok istedim ödemesini yaptım gelecek diye beklentiye girdim ondan yoksa olmasa da olur yani
Maddiyat önemli tabiki ama hiç şımarıklık ima etmedim.
Bu dünya da her şey olur
İşini önemsemeden yapan herkese sinir oluyorum
Ya ben işimi yaptığım halde haksızlığa uğradım buna ne diyeceksin
Kalite standartlarım gereği küfür edemiyorum buna başka bir şey denmez cidden
Güvenmediğiniz yerlerden alışveriş yapmayın
Evet haklısınız
Sağlık olsun bu da bir tecrübe olmuş oldu
Üzücü bir tecrübe oldu benim için sinirlendim de
Haklısın ama sinirlenerek kendine zarar verirsin
Yok şimdi sakinleştim kabullendim ☹️
Sıkma canını zaman zaman olur böyle şeyler karşı tarafta da art niyet olduğunu dusunmuyorum stok takibi yapamamış olabilirler
Stok takibi yapamamalarını anlarım benim siparişimden yazmasam haberleri yok ben yazdım da sipariş kağıdımı aradı buldular ve beni oyaladılar bir hafta bu hafta içi çıkacak kargonuz diye bana izah etseler sorun yok gözden kaçabilir stok bitebilir
Sen haklısın sonuçta ödeme yapılmış gözden kaçırılmış bir sipariş var ama bazen ödemesini yaptığımız her ne ise sağlıklı şekilde alamayabiliyoruz e ticaretin dezavantajı da bu işini düzgün yapmayan insanlar yüzünden bütün sektör etkileniyor
Yine Allah'tan hata kabul edip ödemeyi iade ettiler yoksa uğraş dur başına bela
Evet aslında bunu yapmak zorundalar ama yapmayadabilirlerdi hatalarını kabul etmiş olurlar genel de teknoloji bu yüzden çok riskli
Yapmasaydılar uğraşırdım vallahi rezil ederdim
Yapsalardi haklı sebeple ugrasabilirdin ama stres sorunlarla bu sefer kendini de karamsarlığa itiklemis olurdun ruhsal olarak etkisi çok olurdu
Evet iyi tarafından bakınca bir elbisem gelecek diğerinin ödeme talimatı bankaya verildi
Hayata böyle motive bakmak daha anlamlı sanki ☺️
Aynen öyle zararım yok dolu tarafından bakınca
Boş tarafı herkesi yorar doluya odaklanmak en doğrusu
Bilmediğiniz yerden almayin
Zaten internetten aldığım 2 alışverişimdi ilkinde hayal kırıklığı yaşamamıştım ama bu çok üzdü 😑
Her site doğru olmuyo işte böyle yalancilarda var
Para iadesi yapıldığına dair mail aldım diğer ürünü de yollayacaklar ama benim için hüsran oldu
En azından paran gitmemiş
Evet zaten bir de o durum olsa iş büyüyecekti
Geçmiş olsun hanfendi daha dikatli olalim
Bir daha da tövbe 😑
Güvenilir yerden all
İşte lanet olsun ki artık mağaza ürünleri fiyasko herkes instagramdan butik sayfalarına yöneldi evet çok güzeller modeller var ama fiyatını geçtim fiyatlar zaten uçmuş ama gel bir daha güven alışveriş yap insanın hevesini kursağında bırakmaları da cabası
En iyisi gözün gördüğünü almaktir
Gözümün gördüğü ile gönlümün beğendiği bir değil 🤣😂
Sen yine de gözlerine inan
Evet zamanla severim belki
Göz kimi severse güzel o
Bak çok doğru işte
Ama bazıları yanlışı gormuyor
O da onların problemi 🤷🏻♀️
Dimi
Evet öyle
Ozaman her kes kalbinin ekmeğini yer diyelim miii
Evet bu da çok doğru amin inşaAllah hatta
Aminnn
Olamaz
Olabiliyor ne yazık ki
Şaka gibi niye böyle yapıyorlar
İşini önemseyen yok demek ki
Acaba geçiyor mu boğazlarından kazandıkları
🤷🏻♀️ geçiyor demek ki
Yazık. Sen şimdi ne heyecanla yaptın alışverişi sonuc bu. Ama zevkli birine benziyorsun. Kıyafet oldukça hoş
Kıyafet hoş deme daha çok üzülürüm ben bunu giyip efil efil dolaşmayı hayal ettim oysa 😭
Tam yaz renkleri, enerjik aşırı rahat olurdun bu sıcaklarda 🤣🤣
Ponçik kalbim paramponçik Allah razı olsun ya ne güzel moral motive ettiniz 🥲
Ben sadece gerçeği söyledim, bu kadar ponçik bir reaksiyon beklemiyordum. 😌 hoş oldu
Gerçeği söyleme doğrucu Davut musun elbiseyi kötüle ne bileyim bak paran cebinde kaldı de 2.150 lira da az para değil de daha güzelini bulursun de ama elbiseyi övme övme
Doğrucu Davut'um ama senin için küçük istisnalar yapabilirim. Poncik tavrın devam edecekse söyleyim aşırı pahalıymış 🤣 içini dolduracağın daha güzel elbiselerin var eminim.
Her doğru her yer de söylenmez demiş atalarımız istisnan içinde teşekkür ederim moralim yerine geldi 😊 ben bulurum tabi ki yaa yaz yeni başladı daha
Tamam o zaman, yeni kıyafeti bulduğunda jüri koltuğunda ben varım. Ama bu sefer dürüstlüğümü park edip geleceğim, söz. 😌
Yaz yeni başladıysa demek ki beni şaşırtacak kombinler için hâlâ umut var. 😁😁
Yok jüri koltuğunda isen dürüstlükten ödün vermeni istemem etik olmaz
Etik ilkelere de sadığız bakıyorum, dürüstlükten ödün yok o zaman. 😊 Ama merak ettim, kıyafet konusunda anlık seçimler mi yoksa rahat şeyler mi?
Dürüstlük çok önemli daha çok anlık ve mutlu eden seçimler
Mutluluğuna değer veriyorsun. (. Saygım artıyor ponçik kadın
Mutlu olmak önemli tabi ki
Katılıyorum. Söyle bakalım ; seni en çok ne mutlu eder? Böyle küçük şeylerden bahsediyorum, kahve, deniz, müzik, uzun yürüyüşler gibi. 😊?
Sanırım en çok çocuklarla oynamak vakit geçirmek ve türk kahvesi
Ben de iş yerinde başladım. Artık tiryakiyim sade kahveye. Sen nasıl iciyorsun
Türk kahvesi seviyorum sade ama yanında çikolata muhakkak olmalı ya da lokum ve ya hurma illa bir şey olmalı 😀
Mm tatlı canavarı seni 😁😁 mutlu etmek ne kadar kolay böyle masallah
Ama artık öyle olmayacağım bir hayrını görmedim tövbeliyim 🤣 memnuniyetsiz biri olucam
İnsan kolay değişemezz ponçik hanım 😁 bu arada burdan mesajlaşmak zor oluyor senin icin sorun yoksa yaz özelden malum seviye ben mesa atamıyorum
Bir düşünmem lazım 🙂
Tabi ki efenim (. Düşünürken sade kahveni yanında tatlıyla yudumla; mutlu ol ki sonuc hoş olsun 🤣🤣
Kahve saatime daha var biraz bekleyeceğim o zaman kusura bakmayın
Sizi beklemek hoş olur (: zamanım var
Teşekkür ederim iyi günler 😊
(. Ponçik hanımm
Buyurun benim 🙆🏻♀️
Saçma olmuş
Bu şekil de sonuçlanması bayağı hem de
Evt insanin hoşuna giden birşeyi bulup alıp bekmesi sona gelmemesi hayal kırıklığı
Evet öyle oldu
Ne diyelim herkes nasibini yer derler nasip değilmiş boş ver
Oyalamalarına çok sinir oldum 1 haftadır whatsapptan kargonuz hafta içi çıkacak diyorlar bir de elbise kalmamış bir depomuza bakalım varsa göderelim yoksa iadesini yaparız deseler sorun etmezdim
orada da sen haklısın tabiki ama artık düşünmenin de bir anlamı yok
Sinirim geçmedi de ondan 🙄
:)) napalim şimdi geçmesi için bı çay iç kendine gel az
Papatya çayını bırak tarlası bile nafile üzüldüm ayrı sinir ettiler ayrı
Ozaman az daha sinir edelim seni madem o renkte sana ne yakışırdı var ya bide şimdi yaz rengi o elbiseyle dolaşırdın mutlu mutlu ama yok gelmeyecek hayal oldu hepsi
Allah razı olsun yaa eksik olmayın 😒
Amin amin sende eksik olma
🙄😏
Küstüm
Naptim ben şimdi sana küstü n
Hıhh konuş konuş sonra bon no yoptom 😬
Bir uyuzluk mu sezdim sende
Bir de ben de uyusuzluk iftiranın da böylesi pess 😈 buna düpedüz zeytinyağı gibi üste çıkmak denir sabah sabah bir de suçlu ilan edildim emi ponçik kalbim paramponçik 😖
Çokta ponçik değilmiş öyle pam ponçik olduğuna göre
Sizinle ponçik kalbimin ne kadar ponçik olduğunu mukayese etmeyeceğim elbette hıhh
Etme tabiki bide onunla ugrasmayalim
Kim kiminle uğraşıyor sabahtan beri 😱
Bıraktım ugrasmiom daha
Benimle baş edilmez çünkü 🤩
Evet küçük hanım
Çok naziksiniz küçük bey merci bien 💁♀️
:))
((: