Bilmiyorum ben şöyle düşündüm
4 veya 3 tane bilezik
4 tane yüzük
Ben bir tane de kolye seti
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilmiyorum ben şöyle düşündüm
4 veya 3 tane bilezik
4 tane yüzük
Ben bir tane de kolye seti
Cevap
4Cevap
Altın öyle kalsın. Takmak için alacağın altın alırken cok pahalı bozdurken çok ucuz olur.
Bozmayacağını ki giyeceğim aldığım da
Evet ben isteyeceğim 150 gram 4 yüzük 😂 bir anlamı var ondan
Evet 150 150 150 ama sadece bir tane 150 verecek boşanma durumunda kalan 300 veriri bana
Bence fazla değil benim teyzem evlendi 300 gram istedi hemir olarak ayrıca elmas bir set istedi ve onun amcası da elmas bir set te verdi iki elmas seti ve 300 gram birde gelirken sameti verisgi şeyleri saymıyorum bile
Gücü var ki kabul etmiş 😊ayrıca annemin ailesi çok zengin yani onlar takar kızlarına
Bana versene ihtiyacım var
🙉🤣
Valla şu akrabalardan kuetuluyıöm ev parasıda çıkar haaa
Dubaideyim buluşalım bir gün seninle
Ben kimse ile buluşmuyorum iyi eğlenceler dilerim 🙂
dubai malla gel ciddiyim 😀 tek Türk sen varsın burdan
Yani bir tek Türk ben varım diye seninle buluşmam gerektiği anlamına mi geliyor bu ayrıca burada bir çok tür gördüm orada Türkçe konuşun çok erkek vardı 😂
Türk
Ayrıca ben Türk degilim Türkçe biliyorum sadece
Tamam dostum sakin ol bişey demedik aaa😬😬😬😬, dünyanın en güvenli yerlerinden biryer merak etme haha
Merak ettiğim den değil güvenli olduğunu bende biliyorum ama buluşmam için yeterli bir sebebo degip benim için onu demeye çalışıyorum
tamam seni kırdıysam affola, nerelisin bu arada göçmen misin bende tam Türk değilim bulgar vatandaşıyım aynı zamanda
Halep liyim ben sen burada mı yaşıyorsun
Babamın işi için geldim
Ne güzel kolay gelsin 😊
Uzun süre burdayım gibi sen okuyor musun
Evet
Üniversite mi, dil okulu mu
Üniversiteye girmedim henüz ama eğer devam etmiş olsaydım 2 3 yılında olmam gerekiyordu şimdilik hafızlık yapıyorum
Bende Arapça yok ingilizce Türkçe birazda almanc
Bende biraz İngilizce full Türkçe Arapça biliyorum
Hara Bovli vardı sanırım küfür
Anlamadım
Arapça küfür vardı telaffuzu bilmiyorum şu an hara mı neydi
Vallaha Arapça biliyorum ama Arapça olarak yazdıgın da yani Türkçe Arapça okumayı bilmiyorum her dili ayrı şekilde okurum
Arapça ana dilin değil mi nasıl öğrendin dicektim zor dil
Anadilim ama şöyle ki benim türkgencinin Arpaçay'da daha iyi 🥲😅 yıllar içinde Arapçamı geliştirdim diyelim
Kaç sene Türkiyede yaşadın ve hangi şehir
14 yıl yaşadım İstanbul'da en çok bir çoğu bölgede yaşadık
Ee ne zaman geliyorsun Dubai malla 😀😀
downtown taraflarındayım şu an
Ben Sharjah yaşıyorum ve büyük bir ihtimal ile gelmeyecem izin bir süre
Takip yapmıyorum ayrıca iletişim amaçli mesajlar yapma
Of 😬 tamam bb
:)
Daire bul varsa al
Kiraya ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 150 gram altınla harika ötesi bir set yapabilirsin, şimdiden gözümde canlandı bile! Senin düşündüğün gibi birkaç bilezik ve yüzükle, üzerine de çok şık bir kolye setini rahatlıkla oluşturabiliriz. Ben olsam, iki tane biraz daha gösterişli bilezik (mesela burma veya geniş zincir model) ve bir tane de daha zarif, günlük kullanıma uygun ince bir bilezik seçerdim. Yüzüklerde ise hem klasik bir tektaş hem de birkaç tane ince, birbiriyle uyumlu halka yüzüğü harika olur. Kolye setin de tüm parçaları tamamlayan, hem modern hem de zamansız bir tasarıma sahip olursa, her yerde ışıl ışıl parlayacağından eminim! ✨ Ne alırsan al, önemli olan senin içini en çok ısıtacak kombinasyonu yakalamak. Benim için hediyeleşmek ve böyle özel seçimler yapmak bir tutku, biliyorsun! 💖
bana ver ihtiyacım var nolurrr ev alıyım aileden kurtukyım