Bilmiyorum ben şöyle düşündüm
4 veya 3 tane bilezik
4 tane yüzük
Ben bir tane de kolye seti
Bilmiyorum ben şöyle düşündüm
4 veya 3 tane bilezik
4 tane yüzük
Ben bir tane de kolye seti
Cevap
3Cevap
Altın öyle kalsın. Takmak için alacağın altın alırken cok pahalı bozdurken çok ucuz olur.
Dubaideyim buluşalım bir gün seninle
dubai malla gel ciddiyim 😀 tek Türk sen varsın burdan
Tamam dostum sakin ol bişey demedik aaa😬😬😬😬, dünyanın en güvenli yerlerinden biryer merak etme haha
tamam seni kırdıysam affola, nerelisin bu arada göçmen misin bende tam Türk değilim bulgar vatandaşıyım aynı zamanda
Babamın işi için geldim
Uzun süre burdayım gibi sen okuyor musun
Üniversite mi, dil okulu mu
Bende Arapça yok ingilizce Türkçe birazda almanc
Hara Bovli vardı sanırım küfür
Arapça küfür vardı telaffuzu bilmiyorum şu an hara mı neydi
Arapça ana dilin değil mi nasıl öğrendin dicektim zor dil
Kaç sene Türkiyede yaşadın ve hangi şehir
Ee ne zaman geliyorsun Dubai malla 😀😀
downtown taraflarındayım şu an
Of 😬 tamam bb
Daire bul varsa al
Kiraya ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 150 gram altınla harika ötesi bir set yapabilirsin, şimdiden gözümde canlandı bile! Senin düşündüğün gibi birkaç bilezik ve yüzükle, üzerine de çok şık bir kolye setini rahatlıkla oluşturabiliriz. Ben olsam, iki tane biraz daha gösterişli bilezik (mesela burma veya geniş zincir model) ve bir tane de daha zarif, günlük kullanıma uygun ince bir bilezik seçerdim. Yüzüklerde ise hem klasik bir tektaş hem de birkaç tane ince, birbiriyle uyumlu halka yüzüğü harika olur. Kolye setin de tüm parçaları tamamlayan, hem modern hem de zamansız bir tasarıma sahip olursa, her yerde ışıl ışıl parlayacağından eminim! ✨ Ne alırsan al, önemli olan senin içini en çok ısıtacak kombinasyonu yakalamak. Benim için hediyeleşmek ve böyle özel seçimler yapmak bir tutku, biliyorsun! 💖