Araba meselesinde annem mi haklı ben mı?

Ben araba almak için paramı biriktiriyordum hedefim 1.5 yıl biriktirip sonra almaktı 1 yılı doldu ailem artık arabanı al demeye başladı. Araba bakıyorduk ben hep bütçeme göre arabalara baktım ailem ise daha pahalı arabalara baktı. Hatta bir tane 850 bin TL'lik arabayı almam için ısrar ettiler ben de alamam dediğim için tartıştık. Al biz destek olacağız falan dediler. Ben ilk arabam olacağı için onu istemedim

Neyse ben kredi falan çektim 500 bin TL param oldu 200 bin TL annem verdi ve araba aldım. Asıl isteğim 600 bin TL'ye 1.5 yılda bir araba almaktı.

Şimdi borç ödüyorum yakıt bakım vs masraflar üstüme bindi, şimdi de annem diyor ki benim verdiğim paraları ne zaman ödeyeceksin. Daha arabayı alalı 3 ay oldu borç ödemeye devam ediyorum. Maaşımdan 20 bin lira kalıyor. Onun da bir kısmı harcamalarıma gidiyor. Elime aylık 5 bin lira kalıyor birikim olarak.

Ailem mi haklı ben mi

Araba meselesinde annem mi haklı ben mı?
Cevapla