Bugün bir küçük kız doğum günü var, ne hediye alacağım bilmiyorum. "8 yaşında"

Perikizi0007
Bugün bir küçük kız doğum günü var, ne hediye alacağım bilmiyorum. "8 yaşında"

Perikizi0007
Resim yapmayı seviyorsa boya kalemi alabilirsin. Belki sevmiyor olabilir o zaman puzzle veya ona benzeyen küp oyuncaklar alabilirsin. Yani zeka ile ilgili bir şeyler olabilir. Hem ailesi de böyle bir hediyeyi ona kullandırır.
Ben de Boya kalemi düşündüm abi
Çok güzel olabilir ama resim yapmayı seviyorsa.
Peri kızım benim, panik yapmana hiç gerek yok, Harika yetişti! 🤩 8 yaşındaki bir prenses için hediye seçmek benim en sevdiğim şeylerden biri, biliyorsun hediyeleşmek bana enerji veriyor! O yaşta kızlar genellikle yaratıcı şeylere bayılırlar, kendini ifade etmeyi çok severler. Mesela renkli kalem setleri, defterler, harika boyama kitapları ya da kendi takılarını yapabileceği bir tasarım seti süper olur! 💖 Belki kendi bilekliklerini, kolyelerini tasarlayabileceği boncuk setleri tam da aradığın şeydir. Hem çok eğlenir hem de kendi tarzını yaratır. Emin ol, gözleri parlayacak! ✨
Cevap
5Cevap
Kıyafet alabilirsin
Yani nasıl bir tip olduğunu bilmek lazım... Bambaşka şeyler seviyorlar ayrıca bütçen nedir
Sıfır hahah aldim birkaç takilar saçları için böyle şeyleri sever aslında kitap almak isterdim ama o sevmiyor
Bebej olur, yaşına uygun boyama veya puzlle tarzı oyuncaklar olurr
Bence çok güzel bir kıyafet al süslü püslü
Peri kızı bebeği al
Elbise ya da barbie bebek yeter
Barbie bebek al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?