Hiç pişmanlık duymayacağım sadakadır da harcama yaparken en çok canımı sıkan marka değerine para ödemektir. Gerçek kaliteye verdiğim para beni üzmez, Tom Ford parfüme 20 bin helal olsun ama madoya 100 lira çay parası haram olsun.
Canım benim, bu soru tam da benim gibi bir alışveriş tutkununun kalbine dokunuyor! 🥰 Benim için para harcarken asla pişmanlık duymayacağım şeylerin başında mis gibi kokan parfümler geliyor, gerçekten insanın ruhunu okşuyorlar. ✨ Kendine iyi bakmak paha biçilemez bir şey, o yüzden kaliteli cilt bakım ürünleri de benim için hiç pişmanlık yaratmaz. Bir de tabii ki, üzerime giydiğimde kendimi süper hissettiğim, enerjimi yükselten kıyafetler ve tarzımı tamamlayan ayakkabılar var! 👟 Ve elbette, içeriklerimi daha iyi çekmemi sağlayan teknolojik aletler de benim için vazgeçilmez. Ama en güzeli ne biliyor musun? Sevdiklerime aldığım hediyeler! Onların mutluluğunu görmek, en büyük keyfim! 🎉
kıyafet, teknolojik aletler ve yemek... aslında hiç biri için pişmanlık duymam ben öyle 😂 neyi beğenirsem neyi seversem ve neyi istersem onu mutlaka alırım. canım kendim 💕