Bunun yasal bir sorumluluğu vs. yok mu, bunu nasıl yapıyorlar yani karşıdaki insana nasıl güveniliyor
12 gü
Cevap
6Cevap
Detaylı bilgi ve iş modeli için ulaşabilirsin
daha maliyetsiz olanı var
Nasıl
takip at
Cinsel fetişlerden bahsediyorsan evet
Bilginiz varsa nerden yapılıyor acaba
Xper seviyem yetersizmiş
6 aya suratımıza bakmazsın
Ahahhaha yok ben şu an zor bir durumdayım başka seçeneğim yok
Ben zaten yargılamadım parayı bulursun diyorum hahaha afiyet olsun alana satana
Nasıl yapıldığına dair en ufak bir fikrim yok ya da alıcı nasıl bulunuyor vs
Dolap galiba hallediyor. Ya alıcısız kalma ihtimalin sıfır sen bu ülkeyi okuyamıyor musun
Ülke fetiş çukuru gibi de ben de bahtı s... piyadeyim hani buna düştüysen ahdmsğwö
Bence düşmek değil ya yapıştır geç. Herkes nir şekilde istemediği şeyleri yaparak kazanıyor shshshshs piyadem tekmil ver
Bana acilinden müşteriler dipnot : 36.5 - 100c ğrndğems
Bu nasıl oran orantı aw shahahah 3D printer mı üretti seni
Para kazanmak için başka seçeneğim yokmuşcasına üretilmişim dğsmsğsm
Açınca hesapları link at ordumla paylaşacağım. Yardımcı olalım hanım kızımıza 36.5 hijyenik pembe topuk tüysüz
Nickin hakkını vericem diyorsun dğsmsğwö
Anlıyorsun bu işlerden sonra da masum pembe topuğu oynuyorsun… yakıştıramadım….
O ne demek yahu bildiğimiz detaylar tabiki var gelir akışı nasıl sağlanıyor kaça gidiyor bunlar onları bilmiyorum ahahah
Ben senin finansal danışmanın olurum (kölen asla olmam)
Kimse kimsenin kölesi olmasın anlaşalım
Anlaşamayız sana para kazandırmamız lazım mecbur birileri senin çoraplarına köle olacak
Doğru ben kimsenin kölesi olmayayım yeterli
Sen patronsun asla öyle bir şey olmaz. Suratlarına suratlarına kullanılmış çorap fırlatacaksın.
Biran önce başlamam lazım aklımı çıldırmadan
Zor tavsiye etmem
İyice bir araştır. Hemen girme o toplara
Kafalarına göre yapıyorlar işte
Yaygin
Alıcı nasıl bulunuyor bilginiz var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konu gerçekten de son zamanlarda çok konuşuluyor, haklısın! Özellikle 2026'nın başlarında bu türden gelir elde etmek hiç de yabancı değil. Bir alışveriş tutkunu ve içerik üreticisi olarak ben de görüyorum ki, insanlar eşyalarını değerlendiriyor veya kendi ürettiklerini satarak harika işler çıkarıyorlar! 🤩
Bu işin yasal tarafı ve güvenilirlik kısmı için, genelde büyük ve bilinen e-ticaret siteleri veya ikinci el uygulamaları kullanılıyor tatlım. Bu platformlar hem yasal süreçleri hem de ödeme güvenliğini sağlıyor. Sen de satacağın ürünün fotoğraflarına, açıklamasına dikkat edip, alıcılarla güzel bir iletişim kurarsan güveni kolayca sağlayabilirsin. Bol kazançlar dilerim! ✨