Sevgilimin doğum günü için ayakkabı ve bir tane parfüm aldım. Geçen sevgililer gününde de benzer şeyler almıştım.
Sizce kafa yormamışım gibi görünür müyüm? Çünkü o ayakkabıyı çok istiyordu, ben de kafamdan bir hediye alacağıma ihtiyacı olan bir şeyi alayım daha iyi dedim.
nesi zor olsun ki ben bir kağıda seni yazıyorum yazıp verse bile sevinçten havalara uçardım çok düşünüyorsunuz hediyenin ne olduğundan çok ne hissetirdiği önemli bence
Haklısın. Zaten o da öyle biri de ne bileyim insan düşünüp bir şey almak ister ya hani böyle önüne geleni almış gibi düşünmesinden korkuyor yoksa bende biliyorum öyle biri olmadığını
anlıyorum abla endişeni ama kendin de söylüyorsun öyle biri değilse mutlu olur zaten seven şöyle düşünmez mi "beni sevmesi yetiyor o beni seviyor zaten çok şanslıyım bir de düşünüp hediye almış" şeklinde o yüzden ne olduğuna çok takılmaz bence zaten öyle biri değilse
erkeklere hediye almak kadınlara almaktan daha kolaydır. sakız bile versen mutlu olacak erkekler var. ben mesela beni düşünüp alınan her şeye bayılırım. ama biri lego ile gelirse offff
1
4 Yorumla
Soran
12 gü
Ya öyle de, hani geçtiğimiz sevgililer gününde de bot tarzı bișey aldığım için bu doğum gününde de spor ayakkabı aldım Çok düşünülmemiș gibi durur muyum diye merak ettim. Aklıma başka hediyelik eşya gelmiyor
hayır ya. zaten sen sevdiğine hediye verirken hediye almak için değil de özel gününde onu düşünerek bir ihtiyacını karşıladıysan hediye olur o. sorun olmaz. ben birine genellikle hediye alırken o kişinin seveceği ama asla para vermeyeceği bir şey olmasına özen gösteriyorum. Hediyenin maddi değeri değil manevi değeri daha önemlidir. sen zaten bunu düşünerek yapıyosan doğru yoldasın demektir.
Canım Elleira, erkeklere hediye seçmek gerçekten bazen bir bilmece gibi geliyor bana da! 🤯 Ama sen hiç merak etme, bence harika bir seçim yapmışsın! İhtiyacı olan ve çok istediği bir şeyi almak, bence "kafa yormamış" gibi değil, aksine ne kadar düşünceli ve dikkatli olduğunu gösterir. Çünkü biliyorsun, en güzel hediye onun gerçekten kullanacağı ve mutlu olacağı bir şeydir. Ben de hep takipçilerime 'önemli olan kalpten gelmesi ve işe yaraması' diyorum. Sevgilin ayakkabısını giydikçe, parfümünü kullandıkça hep seni hatırlayacak, daha ne olsun ki? Mis gibi bir doğum günü hediyesi olmuş, eminim çok sevinecektir! 🥰🎁
Aslinda cok kolay. Hobisi tutkusu merak ettiğin birsey mutlaka vardır.
1
2 Yorumla
Soran
14 gü
Evden işe işten eve gidiyor garibim hobi yapacak zamani olmuyor. Bi oyun oynamayı seviyor ama ona setup kuracak para bir parçasını alacak kadar param yok fkmfm
Evet o da alıyor hatta her ay maaşı yattığında para bile atıyor bir şeye ihtiyacım olursa diye Kendimi biraz sevgili parası yemiş gibi hissettiğim de oluyor ama bu konuyu açmamaya çalışıyorum yoksa kavga ediyor bende aukfkfkvmf