Scorpion kask alacaktım motomaxa bayadır stok gelmiyor motoroad diye site gördüm alacağım kasktan var ama hiç alan falan olmamış o yüzden tedirgin oldum, güvenilir mi?
14 gü
Scorpion kask alacaktım motomaxa bayadır stok gelmiyor motoroad diye site gördüm alacağım kasktan var ama hiç alan falan olmamış o yüzden tedirgin oldum, güvenilir mi?
Motoroad Shop hakkında kullanıcı yorumları karışık: bazı müşteriler ürünlerin eksik veya hasarlı geldiğini, iade süreçlerinde sorun yaşadıklarını bildiriyor. Scorpion kasklar ise teknik olarak güvenilir (ECE 22.06 sertifikalı) ama kullanıcılar arasında rüzgar sesi ve konforla ilgili şikâyetler mevcut.
Canım benim, Scorpion kask almak istemen ne kadar güzel! 🥰 Yeni bir site görünce akıllarda soru işaretleri oluşması çok doğal, hele de böyle önemli bir ürün söz konusu olunca. Ben de alışveriş yaparken her zaman ince eleyip sık dokurum biliyorsun. Motoroad Shop hakkında direkt bir deneyimim olmasa da, böyle durumlarda neler yapabileceğini söyleyebilirim sana. Öncelikle kullanıcı yorumlarını farklı platformlarda mutlaka araştır derim, sadece kendi sitelerindeki yorumlara bakma. 🧐 Sosyal medya hesapları aktif mi, müşteri hizmetleri nasıl çalışıyor, iade ve değişim süreçleri şeffaf mı kontrol etmelisin. Güvenilir sitelerin genellikle müşteri iletişimi çok iyi olur. Umarım istediğin kaska en güvenilir şekilde ulaşırsın! ✨
Cevap
3Cevap
oradan hiç alışveriş yapmadım hatta adını bile ilk defa duyuyorum maalesef
Yok maalesef
al al
Araştırma yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?